menu search
brightness_auto
more_vert

Moram da kažem da koliko sam primetio, oko sokolovo kao aparat komunalne milicije nije donelo nikakve promene od kako je uveden taj sistem video nadzora za nepropisno parkirana vozila. Konkretno u Beogradu, u Bulevaru Kralja Aleksandra od skupštine pa sve do Cvetkove pijace svakodnevno nailazim na mnogo nepropisno parkirana ili zaustavljena vozila. Ujutru, u podne, popodne, uveče ... non-stop ima prekršaja.

U ulici Dimitrija Tucovića kod pekare Trpković pa sve do ideje imamo žešći problem sa zaustavljanjem auta kako bi neko kupio vruć burek ili otišao u teretanu a pri tome da se parkira na autobuskoj stanici, na trotoaru tako da niko ne može da prođe osim da koristi ulicu.

oko sokolovo
Nije mi jasno zašto i policajci na motoru koji patroliraju bulevarom ne kažnjavaju zaustavljanje u traci ?

Da li postavljene kamere na stubovima rade ? Ako rade, da li se prati ponašanje vozača i sankcioniše kako treba ? Očigledno da ne, jer bi se to brzo pročulo i vozači bi se doveli u red.

Ako se zna da je zabranjeno zaustavljanje a kamo li parkiranje, onda kada ni to oko sokolovo ne pomaže a nema ko da kazni bahate vozače ... onda se postavlja pitanje da li je isplativije ulagati u pauke i plačeve za skladištenje odnetih vozila.

Po meni je mnogo efektnije kada nekome pauk (parking servis) odnese vozilo pa onda po džepu udari kazna i plus usluga. Takav vozač će u buduće strogo paziti kako se i gde zaustavlja i parkira.

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
2 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
6 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
...