+1 ocena
130 pregleda
u Saobraćaj od

Moram da kažem da koliko sam primetio, oko sokolovo kao aparat komunalne milicije nije donelo nikakve promene od kako je uveden taj sistem video nadzora za nepropisno parkirana vozila. Konkretno u Beogradu, u Bulevaru Kralja Aleksandra od skupštine pa sve do Cvetkove pijace svakodnevno nailazim na mnogo nepropisno parkirana ili zaustavljena vozila. Ujutru, u podne, popodne, uveče ... non-stop ima prekršaja.

U ulici Dimitrija Tucovića kod pekare Trpković pa sve do ideje imamo žešći problem sa zaustavljanjem auta kako bi neko kupio vruć burek ili otišao u teretanu a pri tome da se parkira na autobuskoj stanici, na trotoaru tako da niko ne može da prođe osim da koristi ulicu.

oko sokolovo
Nije mi jasno zašto i policajci na motoru koji patroliraju bulevarom ne kažnjavaju zaustavljanje u traci ?

Da li postavljene kamere na stubovima rade ? Ako rade, da li se prati ponašanje vozača i sankcioniše kako treba ? Očigledno da ne, jer bi se to brzo pročulo i vozači bi se doveli u red.

Ako se zna da je zabranjeno zaustavljanje a kamo li parkiranje, onda kada ni to oko sokolovo ne pomaže a nema ko da kazni bahate vozače ... onda se postavlja pitanje da li je isplativije ulagati u pauke i plačeve za skladištenje odnetih vozila.

Po meni je mnogo efektnije kada nekome pauk (parking servis) odnese vozilo pa onda po džepu udari kazna i plus usluga. Takav vozač će u buduće strogo paziti kako se i gde zaustavlja i parkira.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
1 odgovor 307 pregleda
0 ocene
1 odgovor 445 pregleda
postavljeno Okt 9, 2019 u Servis računara od Zoki (120 poena)
0 ocene
1 odgovor 1.1k pregleda
postavljeno Okt 3, 2019 u Građevinske usluge od chernobyl (120 poena)
...