Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
0 glasa/ova
63 pregleda 0 1
Koja kafa je bolja za zeludac? Instant ili turska? Ja sam cuo da je turska,ali ja tursku ne pijem vec 3 meseca jer me je zeludac razvaljivao dok sam pio tu. Instant sam popio samo par puta,i nikakavih problema nisam imao.
Kafa instant turska zeludac zdravlje bolovi
u Hrana i piće od | 63 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 glasa/ova
Najbolji odgovor
0
Jedna šoljica turske kafe posle doručka neće imati nikakav negativan efekat na želudac. Štaviše, preporučuje se. Umereno konzumiranje svega je ipak jedini spas od bilo kakvog problema. Instant kafa u sebi ima mnogo neželjenih sastojaka. Pogledajte na kesici 2 u 1 ili 3 u 1 šta piše. Prelazno rešenje bi bilo kafa iz kafe aparata - kafemata. Kupite kafu u zrnu i aparat  vam sveže samelje i napravi kvalitetnu kafu. Moje iskustvo sa bolo kakvim instant kafama je odvratno jer su jako masne i iritiraju želudac posle dužeg vremena konzumacije.
od

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
0 odgovora
postavljeno Jun 4, 2018 u Hrana i piće od Giros | 3,295 pregleda
+1 glas
0 odgovora
postavljeno Maj 25, 2017 u Hrana i piće od Pevac | 24,173 pregleda
+1 glas
1 odgovor
+3 glasa/ova
1 odgovor
306 pitanja
800 odgovora
857 komentara
218 korisnika