menu search
brightness_auto
more_vert
U poslednjih par dana stalno pratim vesti u vezi Korone. Članovi kriznog štaba su non-stop konfuzni. Danas čitam da doktor Kon kaže da za vikend ostanemo kod kuće i ne idemo na mestima gde možemo da se zarazima. Meni nikako nije jasno koja su to mesta ? Takođe, i pored brojnih apela, ja nosim masku sve vreme, perm ruke, stalno koristim alkohol za dezinfekciju ad-hok. Naravno, ne plašim se ai  sve mi je već dosadilo.Ako svakog dana 300 puta čuješ vest o koroni, pa jbt, ti ne možeš da živiš normalno.

Sigurno da nije svejedno i da je virus nezgodan ali da li je moguće da naši kvazi stručnjaci za viruse toliko baš nemaju pojma o tome  i stalno plaše narod ? Aman ljudi, ako su kritična mesta kafići - zatvorite kafiće. Ako se virus širi po kafanama, zatvorite sve kafane. Ako se virus širi na mestima kao što su teretane, zatvoriti teretane i fitnes centre. Da li će Srbija da propadne ako se zatvore sva ta mesta gde se virus širi ? I da li se on uopšte tu nalazi ?

Da li je ok da naši epidemiolozi izađu sa stavom i preporukom koja su to tačno mesta gde se virus najčešće nalazi ? To bi mnogo značilo ljudima a ne da nagađamo svi gde može virus da se sakrije ili još gore, postoje super prenosioci koji to rade super, bolje nego bilo koja teretana ili nargila kafić ?

Svejedno ... ja i dalje verujem u struku i oko sebe imam primere ljudi koji su nagrabusili zbog korone. Zaštita od korone jeste vakcina koja će stići verovatno u dogledno vreme. Do tada se moramo sačuvati max. Covid 19 je vrlo nezgodan virus ali se može pobediti.
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

230 korisnika

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
9 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
4 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
...