+1 ocena
87 pregleda
u Travel - putovanje od

Imam potrebu da sa svima vama podelim jedno vrlo prijatno turističko iskustvo i predstavim vam kako sam sasvim slučajno naletela na jedan odličan internet prostor. Ova platforma se zove bookaweb.com i izgleda da se nedavno pojavila u vazduhu. Koleginica koja se bavi turizmom poslala mi je adresu sajta jer je znala da tražim smeštaj u Novom Sadu, a da pritom uvek imam velike zahteve. Iako uglavnom putujem zbog posla, uvek želim i da se odmorim i malo uživam u lepotama grada u koji odlazim. Novi Sad nikako nije smeo biti izuzetak. 

Kada sam ušla na poslatu adresu došla sam do ponuđenih destinacija, izaberala Novi Sad i onda stigla na stranicu apartmana. Izašlo mi je oko 50 različitih apartmana i koliko sam uspela da vidim, svi su baš lepo uređeni i moderni, a cene su vrlo pristojne. Onda sam krenula da listam i tražim neki u centru Novog Sada i bila iznenađena koliki je izbor stanova, a koliko su jeftini. Npr. moj izbor je bio apartman Prestige.

Kao što slika kaže, apartman je odlično opremljen, nov i komforan. Može da primi do četiri osobe, ali, pošto smo ga rezervisale koleginica i ja, cena je bila svega 35€. Ono što je najbolje jeste da se apartman nalazi u samom centru grada, nedaleko od Krađorđevog stadiona. Oduševljena sam kako su svi apartmani Novi Sad pristojni, njihovi vlasnici ljubazni, a način na koji se iznajmljuju jednostavan. 

Dakle, proces teče tako što izaberete apartman, željeni datum dolaska i odlaska, broj osoba i potvrdite rezervaciju. Vrlo lako i brzo. Kada vam rezervacije bude odobrena, uplaćujete avans, a ostatak novca po dolasku u apartman. Tu vas čeka vlasnik, koji je tu za sva pitanja i sve što je potrebno tokom boravka. 

Ja sam bila baš zadovoljna ovim putovanje, uštedela sam dosta vremena, a našla baš ono što sam želela. Preporučujem svakome. 

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 ocene
od
Postoji lep smeštaj u Petra Drapšina, dvorište se zove, u kućicu je anpravljeno 5-6 apartmana. Nisu nešto izreklamirani pa malo ljudi zna za njih, ali lokacija je odlična, i za tu cenu su solidno opremljeni. Klasično prenočišće za jedan ii više dana

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
3 odgovora 202 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 306 pregleda
0 ocene
2 odgovora 16.8k pregleda
...