+1 ocena
72 pregleda
u Travel - putovanje od

Imam potrebu da sa svima vama podelim jedno vrlo prijatno turističko iskustvo i predstavim vam kako sam sasvim slučajno naletela na jedan odličan internet prostor. Ova platforma se zove bookaweb.com i izgleda da se nedavno pojavila u vazduhu. Koleginica koja se bavi turizmom poslala mi je adresu sajta jer je znala da tražim smeštaj u Novom Sadu, a da pritom uvek imam velike zahteve. Iako uglavnom putujem zbog posla, uvek želim i da se odmorim i malo uživam u lepotama grada u koji odlazim. Novi Sad nikako nije smeo biti izuzetak. 

Kada sam ušla na poslatu adresu došla sam do ponuđenih destinacija, izaberala Novi Sad i onda stigla na stranicu apartmana. Izašlo mi je oko 50 različitih apartmana i koliko sam uspela da vidim, svi su baš lepo uređeni i moderni, a cene su vrlo pristojne. Onda sam krenula da listam i tražim neki u centru Novog Sada i bila iznenađena koliki je izbor stanova, a koliko su jeftini. Npr. moj izbor je bio apartman Prestige.

Kao što slika kaže, apartman je odlično opremljen, nov i komforan. Može da primi do četiri osobe, ali, pošto smo ga rezervisale koleginica i ja, cena je bila svega 35€. Ono što je najbolje jeste da se apartman nalazi u samom centru grada, nedaleko od Krađorđevog stadiona. Oduševljena sam kako su svi apartmani Novi Sad pristojni, njihovi vlasnici ljubazni, a način na koji se iznajmljuju jednostavan. 

Dakle, proces teče tako što izaberete apartman, željeni datum dolaska i odlaska, broj osoba i potvrdite rezervaciju. Vrlo lako i brzo. Kada vam rezervacije bude odobrena, uplaćujete avans, a ostatak novca po dolasku u apartman. Tu vas čeka vlasnik, koji je tu za sva pitanja i sve što je potrebno tokom boravka. 

Ja sam bila baš zadovoljna ovim putovanje, uštedela sam dosta vremena, a našla baš ono što sam želela. Preporučujem svakome. 

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 ocene
od
Postoji lep smeštaj u Petra Drapšina, dvorište se zove, u kućicu je anpravljeno 5-6 apartmana. Nisu nešto izreklamirani pa malo ljudi zna za njih, ali lokacija je odlična, i za tu cenu su solidno opremljeni. Klasično prenočišće za jedan ii više dana

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
3 odgovora 174 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 292 pregleda
0 ocene
2 odgovora 16.7k pregleda
...