+1 ocena
668 pregleda
u Ishrana od

Kao da živimo u Dubaiu a na u faking Srbiji ... dostava hrane u Beogradu košta koliko i hrana !!!

Mislim na brzu hranu koju možete na svakom koraku naći ali ako se vrši obmana kupca preko sajta ili preko flajera onda to zaista nije ukusno. Odavno sam rekao sebi da je najbolje lično da se preuzme i odmah pojede ali jednostavno, nekada nisam baš u mogućnosti pa posegnem za dostavom ... i onda Guglam. Naiđem na brdo sajtova koji nude fast food

I najgore od svega je što su se svi izbezobrazili po tom pitanju. Kopiraju jedni od druge a guraju fazon da mi na biciklu dovezu hladno i neukusno ... grozno! Ne zanima me da li je Woltaren ili donesi i kurirko ... neka pošalju i PostExpress-om ako treba ali želim da dobijem hranu koju ne moram da podgrevam ako već plaćam dostavu.

Cena hrane

Cene su manje više tu, skoro iste. Nema tu neke velike razlike u ceni ali da bi bilo fer i korektno, mora se znati cena sa dostavom a ne da mi se naknadno naplaćuje.

Primeri sa dostavom hrane iz iskustva

Recimo, zovem neku novootvorenu piceriju  "Deda Pone" na Zvezdari ... kažu ne može dostava, morate preko "donesi.com", što je sada u stvari Glovo. Na flajeru koji su mi dali nigde ne piše da ide preko te dostave već lično i njihov telefon. Gazda nije tu navodno ... Med  i mleko su bili u startu, kad su pomislili da će osvojiti celu Zvezdaru ali ništa.

Zovem dalje, Kiklop roštilj i palačinke u Batutovoj radi dostavu za narudžbinu preko 700 din. Njihov potrčko na motoru vozi hranu i uglavnom se ohladi dok je donese ... užas je jesti hladan giros, palačinku, picu ... bilo šta. Ali su oni ipak ok i rade lepo, hrana im je super.

Neki roštilj "Bul Bul kod Gradske bolnice", oni naplaćuju dostavu 50 dinara preko na narudžbinu bilo da je 500 din, 2000 din ... 5000 din. Ćevapi su ok, i to jedino, ostalo meso im je onako.

Što je najjače, niko od navedenih ti ne daje račun. Nije mi jasno kako i zašto ali eto, ima prostora tu za zezanje i muljažu a nikako da dokažeš šta si pojeo i kod koga ako ti slučajno pripadne muka.

Jedino gde mi nisu nikad naplatili je "Botako" i nikada nisu naplatili dostavu i brzo stigne. Račun je tu u kutiji, sve po propisu. E, sad, problem kod njih je što čest varira kvalitet dostavljene hrane  i zato sam prestao više da poručujem bilo šta kod njih.

Ne znam kakva su vaša iskustva ali moje iskustvo je loše i upravo sam čuo od drugara da je i on dobio hladnu pastu iz neke picerije na Bulevaru ? Brza dostava je u stvari loša opcija, jer to na bicikli ili na motoru dok dođe do vaših usta, pa to je čekajući Godoa ... prelazno rešenje za "napravi sam".

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

2 odgovora

0 ocene
od (360 poena)

Poštovani Milane,

sve zavisi od objekta gde ste poručili kao i od trenutne situacije.

Meni se lično dešavalo da pronađem dobar roštilj i prvih par pute sve bude top! Dostava na vreme, cena pristojna (750 din. kg. ćevapa) i sve kako treba. Onda neki 3-4 put stigne kasno, hladno i kao da je puno soje. Pa da ne veruješ, kao da je stiglo iz drugog objekta. Užas.

Ja sam počeo sve češće da poručujem preko wolta i donesija jer mi nekako olakšavaju proces.

Kada hoću da poručim nešto što nema kod njih zovem Mister Potrčka, oni su me za sada svaki put ispoštovali. Čak mi je najbolje kod njih što usput svrate po cigarete i piće. Tako da sve dobijem na kućnu adresu.

A za otvaranje novih objekata svakodnevno da ne pričam. Otvore, rade par meseci i ćao. Onda dođe neko novi na isto mesto i eto i njega pa pa za par meseci. Kada se pojavi neko ko stvarno ponudi kvalitet taj i ostaje dugo i radi kako treba... 

0 ocene
od
Wolt i Glovo su nakon što je nestao Donesi najbrža dostava po gradu. I po koši i snegu voze bicikle i motore.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 2.0k pregleda
postavljeno Avg 12, 2021 u Ishrana od Krfski giros
0 ocene
0 odgovora 544 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 1.3k pregleda
+1 ocena
3 odgovora 1.7k pregleda
+2 ocene
33 odgovora 19.4k pregleda
...