Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
+1 glas
80 pregleda 1 1

Imam veoma loše iskustvo sa auto otpadom koji se reklamira na kupujemprodajem.com pod imenom Neša i nalazi se u Vinogradarskoj ulici. Naime, ovo jeste otpad ali bukvalno ali ne i auto delova. Na KP sam imao komunikaciju sa osobom koja se javlja na telefon i odgovara na kp poruke. Tamo je sve u redu. Lepo vam i kaže da delova ima na stanju. Ali, kada odete kod njih, najpre oni drže otpad svega i svačega ali to su neupotrebljivi polovni delovi. Plastike enterijera drže na placu na otvorenom, šutiraju ih, sve je polomljeno, izgrebano. Felne i rat kapne su užas. Šta god da vam treba, morate dobro da razmislite da idete tamo jer ćete biti razočarani i uslugom i ponudom. U stvari, usluga im je čista nula. Ja sam potegao čak iz Subotice po dogovoru i kada sam došao u otpad, video sam da sam se zeznuo. Slike koje postavljaju na kupujemprodajem nisu prave već su copy-paste tako da ste tu obmanuti 100% ako gledate fotografije. Nisam imao želudac da bilo šta kupim na ovom otpadu. Polovno bi trebalo biti barem koliko toliko u korektnom stanju ali ovo što sam video je užas!

Preporuka je da ne bacate pare na polovne delove jer ćete sigurno jeftinije proći ako kupite zamenski deo za auto recimo u prodavnici Lukas u Beogradu. Čak sam i u NS pronašao nove delove isto preko oglasa. Eto, jedno loše iskustvo sa polovnim auto delovima pa možda nekom pomogne da se ne zezne kao ja.

u Automobili od | 80 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 glasa/ova
0
Delim iskustvo sa vama! Poslali su mi havarisanu tablu, iako im je u oglasu i u porukama sve bilo precizirano i kazu ima, saljemo ... Licno sam im vratio deo i uzeo pare nazad. Zelim da dodam i to da niko tamo ne nosi maske, u jeku pandemije niti radnici nit glavni terac, svi su superprenosioci tako da izbegavajte posetu ovom otpadu.
od

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

0 glasa/ova
3 odgovora
+1 glas
4 odgovora
postavljeno Avg 23, 2017 u Automobili od Fantastični (220 poena) | 2,979 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
+1 glas
1 odgovor
postavljeno Jan 31, 2020 u Automobili od Kurby25 | 381 pregleda
306 pitanja
800 odgovora
857 komentara
218 korisnika