Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Objavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
+1 ocena
28 pregleda
Poštovani, nisam našao kod vas blog ekologija pa sam pokušao da napišem svoj ...

u vezi je deponija Vinča ... dim, garež, paljevina, smrad, danima se dešava da ne možemo da otvorimo prozore posle 18h jer dim sa deponije iz Vinče ubija i komarce, verovali ili ne - eto, da znate najbolje sredstvo protiv komaraca je dim iz Vinče ! Potpisujem!
u Društvo od | 28 pregleda

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

2 odgovora

0 ocene
Spalionica u Vinči je  hit ... treba da se već završi i biće super stvar. Dimi i greje istovremeno ... a filtera nema jer šta će u Vinči filteri za pržionicu otpada .. mislim da je već instalacija prošla kroz Kaluđericu i Mali mokri lug, pa i oko Ustaničke do prve toplane ... biće veselo. Uživajte u smradu beograđani !
od
0
Hajde da sačekamo da se sve završi ... možda to i nije tako loša stvar ako se ipak upotrebe savremeni filteri za prečišćavanje ... ne treba odmah sve tako brzo odbaciti kao loš potez ... bitno je da se nešto ipak radi.
0 ocene
Efekat po zdravlje ljudi jedno a ekološka katastrofa je drugo ... iako svi dobro znamo da zeleniš i ostalo povrće na pijacama dolaći iz mesta Veliko selo i Slanci, gde odmah iza brda, na vrlo maloj udaljenosti je Vinča otpad. Kontaminirano je sve što je vani, čak i ispod plastenika. Mnogi ratari koje znam znaju za to ali džaba sve kad oni koji trebaju da reše problem neće već se bave nekretninama po Beogradu jer je tu unosan biznis. Od Vinče nema ama baš nikakve koristi!
od

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
0 odgovora
postavljeno Jul 1, 2020 u Društvo od Somborac | 93 pregleda
0 ocene
0 odgovora
postavljeno Maj 21, 2017 u Posao od Djokaya | 175 pregleda
313 pitanja
827 odgovora
863 komentara
218 korisnika