0 ocene
35 pregleda
u Servis računara od
Ćao, imam problem sa grafičkom (GPU) upitanju je Nvidia GTX960m,dakle laptop je oboren sa vrlo male visine ali od tad ne ocitava napomenutu grafičku karticu radi samo Intelova integrisana.Probao sam sve moguce opcije sa softverom i nije nista od toga.Po malo se razumem pa sam ga bio otvorio,video sta i kako i shvatio da je 90% u pitanju čip koji se prilikom udara malo odlemio.E sad verovatno treba da se skine čip očisti,i vrati.Koga preporučujete za taj posao. :) radi se o Asus ROG GL552VW

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 ocene
od (14.6k poena)
Poštovani, vrlo teško se može pronaći servis koji može odgovoriti vašem zahtevu. Najpre, uvek postoji rizik da se nakon intervencije na matičnoj ploči laptopa dogodi neprijatnost u smislu da laptop bude zauvek mrtav.
To se odnosi na upravo zamenu čipa ili prekuglavanje grafičkog čipa.
Ne verujemo da će vam bilo ko dati ikakvu garanciju da će nakon zamene ili samo prekuglavanja čipa sve biti idealno i da će raditi 100% sve kako treba.

Nekoliko poznatih servisa u Beogradu koje znamo su odustali od usluge zamene čipova i više ne rade klasičan servis grafičkih kartica.
Razlog tome je što postoji veliki broj korisnika koji su kupili polovne grafičke karte koje su rudarile i korišćene su za kopanje ili su oštećene zbog dugotrajnog igranja igrica a nije se vodilo računa o tome da se dva puta godisnje uradi mali servis grafičke karte u smislu čišćenja prasine, zamene termalne paste i podmazivanja osovina kulera ...

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 315 pregleda
0 ocene
1 odgovor 463 pregleda
postavljeno Okt 9, 2019 u Servis računara od Zoki (120 poena)
+1 ocena
0 odgovora 142 pregleda
0 ocene
1 odgovor 1.1k pregleda
postavljeno Okt 3, 2019 u Građevinske usluge od chernobyl (120 poena)
+1 ocena
1 odgovor 117 pregleda
postavljeno Nov 21, 2020 u Servis računara od Janda (130 poena)
...