menu search
brightness_auto
more_vert

Da nije Nikola Tesla izmislio struju, ja sad ne bih morao da je plaćam. Zapravo, plaćao bih neku drugu struju samo ne ovakvu skupu, koja se kotrlja preko agregatora u Đerdapu.

Nije mi jasno zašto me je zavrnuo taj Tesla, a nismo nikakav rod pa da se mrzimo i podvaljujemo takve zajebancije ?

Zeleni ekološki plan i vetroparkovi i struja iz Sunca (solarna struja) to je do skoro u Srbiji bila nedostižna tema. A kada se polako počelo šuškati o tome da je jeftina struja na vidiku ... eto opet Tesla zateže i udara po džepu.

Gde su u Srbiji vetroparkovi i koliko se koristi obnovljiv izvor energije ?

Vetrenjača

Kako legalno pokrenuti vetrenjaču za proizvodnju struje koja bi mogla da podmiri energetski jedno domaćinstvo a da ne zavisi od EPS-a ?

Da li nam je EPS stavio omču oko vrata i čim krenemo da razmišljamo da postoji jeftina struja odmah na obese tako što nam cepnu veći račun za struju i dok se mi opasuljimo gledajući u njihov vrlo šarenolik račun nalik bukvaru ... ode mast u propast.

I dalje sam ljut na Teslu jer svi ti teslini proizvodi troše struju i on je po meni jedini krivac zašto je moj džep na kraju meseca poluprazan.

Da je čovek lepo izmislio super vetrenjaču koja može da mi proizvede struju u svom dvorištu i da ne zavisim od države a još manje od EPS-a, nego da vetar koji stalno duva na mom brdu iskoristim ... ahh. Lepe želje za novu godinu. Na žalost, deda mraz nije poznavao Teslu i zato je koristio fenjer kako bi i noću sa svojim irvasima stigao na svakoj tački ove naše lude planete.

Grejete se na drva ? Gotovi ste !

Vi ste gori nego Vinča i njena deponija koja se modernizuje u toj meri da se radi kremacija otpada - spalionica.

Nema više zagađenja po srpskim gradovima. Ostali su samo dugmići.

Pa, recimo, grejanje na čvrsto gorivo je oduvek važilo za najrentabilnije ali otkad je izmišljen pelet i briket, od tada se špekuliše da se srpske šume skrnave i da se sirovo drvo koristi za proizvodnju peleta. Zašto ? Zar nije pelet trebao da se proizvodi od mešavine raznih otpadaka od drveta i drvnih prerađevina ? Recimo, strnjišta, slama, kora drveta, grane ... itd ?

Grejanje na gas

Grejanje na gas se isplati samo u gasnoj komori, sa maskama i da se što pre preznojite zbog računa koji uošte nije mali.

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
4 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
4 odgovora
...