menu search
brightness_auto
more_vert

Grozno vreme, još groznije najave vremena i vremenska prognoza koja ledi krv u žilama. Nije to ništa strašno jer ako bacite pogled na online vesti, bilo koje (a svi prepisuju jedni od drugih non-stop) biće vam jasno da je bolje da ih uopšte i ne pogledate.

Djenovski ciklon stiže, dva dana toplo, dva dana hladno pa onda preokret i tek ste ga onda nadrljali! E to vam je zato što ste kupili ciklon i onda taj usisivač ima ciklon koji usisava sve pred sobom i melje u prah jer je to najstrašniji i najjači ciklon koji postoji.

Iskreno, valjalo bi zabraniti pristup tastaturi i mišu mnogima u tabloidima i dnevnim novinama kao što su vesti na blic ili prognoza za danas i celi mesec.

Lažna prognoza je postala na žalost naša sadašnjost i drpavci koji mumlaju u mikrofon ili preko tastature su face od kojih nam zavisi raspoloženje.

 Lek za loše vreme i loše raspoloženje je da najpre prestanemo da pratimo drpave portale koji pokušavaju da nas otruju zadrugama i najavom zemljotresa sutra, možda. Izbegavanje negativnih vesti umnogome popravlja raspoloženje. Naučno je dokazano da svi normalni ljudi na laž reaguju burno, osim onih nenormalnih koji veruju u svoju laž.

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

more_vert
Ja našim meteorolozima verujem ali ne verujem online novinama i svima koji pišu kojekakve gluposti. Prepisivanje vremenske prognoze a onda i nadogradnja glupostima kako bi se narod zastrašivao kataklizmom, haosom, užasom sa neba ... to ne mogu da razumem. Evo upravo mi je na mobilnom izašla vest u baneru sa nekog espreso sajta i tamo pišu ovo "STIGAO SNEG U SRBIJU! Počeo da deluje jak ĐENOVSKI CIKLON, do 29. novembra STABILNO, a onda ZIMSKI PREOKRET".

Kakav prepokret ?

Gde je počeo da deluje taj ciklon ? Jel ćemo da preživimo taj haos ?

Zašto se prave takve strašne vesti i najave koje uopšte nisu primerene normalnosti ?

Zato i ne pratim uopšte ni TV prognozu niti te svakodnevno novootvorene portale za prepisivanje vesti i objave gluposti.

Na iPhone mi je instalirana najbolja aplikacija "WeatherRadar" koja zaista pokazuje tačno vreme danas za danas, za sutra pa i narednih 7 dana. Dugoročna prognoza nije tačna.

Predlog je da i Vi izbegavate online portale koji vas stalno plaše, podižu vam pritisak ili vam samo kvare dnevno raspoloženje.
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
2 odgovora
...