0 ocene
38 pregleda
u Saveti od

Eto, da i ja iznesem jedno moje iskustvo u vezi pretrage na internetu.

Naime, stalno tragam za nekim člancima oko vinarija, jer sam i sam degustator vina / diplomirani :).

Naime, kada u pretrazi na Google.rs ukucam recimo "kiselo vino" odmah na prvom mestu mi izlazi stalno neki ruski sajt hor.sadfans.ru i to pre sajta vino.rs.

Ali to ne bi bio problem da i još za neke pojmove opet izlaze ruski sajtovi sa beskorisnim informacijama. Dakle, treba ukloniti uopšte takve beskorisne prevode i kopirane tekstove. To Google uopšte nije radio poslednjih godina koliko primećujemo. Ne bavi se više time i eto prioritet daje ru sajtu u odnosu na rs. Pa dragi moji ameri, gde vam je tu etika i vaš neki profesionalizam ... mozda vam je u podrumu neki rus zarobljen i hakuje vam sistem protiv srbije ... ili zeli da pobegne u srbiju jer je ovde sada na snazi zlatno doba ?

Oni kao da prevode naš sajtove i to Google naravno aminuje i uzima kao dobro za nas ali apelujem na

GOOGLE.RS

... molim vas zaboga, ne skrnavite srpski jezik i kulturu i ne mešajte ruse i nas u isti koš ! Mi i rusi nismo isti i nikada nećemo biti isto. Ali ako to vi ne možete da razumete u redu je. Samo se rukovodite smernica koje i vi sami stalno objavljujete.

Ne dozvolite da vas baš toliko mrzi srpski narod zato što stalno brkate pojmove i regije i nacionalnosti.

Pa nismo mi, zaboga miloga indijanci i ne želimo da se ponašamo kao tirani. Mi volimo ameriku i američki narod i ne smeta nam što nas vi ne volite na taj isti način jer ne znate gde je ta mala Srbija mala, i nije mala jer je tri put ratovala.

Učinite nešto da se vaša svetska pretraga usaglasi lokalno i da tu nema rezultata od 1000 - 5000 km daleko ... samo zato što je neko kopirao tekst ... to vam je zadatak !

Hvala

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Šta jeiskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+2 ocene
1 odgovor 1.6k pregleda
0 ocene
0 odgovora 68 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 54 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 58 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 4.7k pregleda
...