0 ocene
347 pregleda
u Deca i dom od
izmenjeno od

Poštovani, planiram da idem na VTO u Prag. Međutim, pored sve finansijske zavrzlame nameće se još jedna a po meni jako bitna a to je da li platiti i za čuvanje matičnih ćelija i koliko je to pouzdano ? Čitala sam puno da su matične ćelije vrlo važne recimo ako je u pitanju rizična trudnoća u zrelijim godinama kod žene. Kakva su vaša iskustva i da li imate neke preporuke za firme koje u Srbiji to rade sigurno ? Takođe, da li vantelesna može da se uradi preko Narodnog Fronta u 45 godini ?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od

Iz iskustva znam da je to skupa investicija a moja komšinica je matične ćelije obezbedila u Seracell-u. To je koliko znam dole pored budućeg Beograda na vodi u Karađorđeva 89 :). Imate sve potrebne informacije na sajtu seracell.rs.

Zadovoljna/su je uslugom, a znam da su i plaćali na rate jer to uopšte nije jeftina investicija! Ne šalim se, raspitajte se još na nekom mestu ali su ovi najpouzdaniji po tom pitanju.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

+1 ocena
3 odgovora 1.2k pregleda
0 ocene
0 odgovora 488 pregleda
postavljeno Jul 8, 2017 u Deca i dom od Sasa
0 ocene
1 odgovor 367 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 591 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 3.3k pregleda
postavljeno Sep 29, 2022 u Grejanje od eonenergy
...