+1 ocena
2.6k pregleda
u PVC i ALU stolarija od
ponovo tagovano od

Planiram da postavim pvc klupice na već ugrađenu pvc stolariju pa me zanima vaše iskustvo sa domaćom pvc stolarijom  Roloplast iz Kovačice. Neko mi reče da je njihova stolarija nižeg kvaliteta ali je jeftina tako da za klupice mi i be treba neki preterani kvalitet. Vredi li kupiti roloplast pvc daske ?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od
Komšija je na celoj kući ugradio roloplastov pvc 2015 godine a ja sam birao inoutic+siegenia … rezultat evo posle 7 godina je da niti on ima problema niti ja. Doduše, njemu je izašlo upola jeftinije stolarija. Tako da, moje iskustvo je da treba kupovati domaće jer nije garancija da ako kupiš uvozno da je to bolje. Naše domaće pvc firme nisu uopšte za podcenjivanje. Roloplast je iz Kovačice a od njih dosta ovih preprodavaca i majstora kupuju repromaterijal. Dobri su!
od (16.7k poena)
Pvc stolarija Roloplast je u nekoj nižoj klasi i odnosu na uvozne, bar tako kažu majstori za pvc odnosno firme koje se bave izradom pvc prozora i vrata. Recimo, kad su pvc klupice u pitanju, tu roloplast ima užasno nekvalitetne čepove sa strane-ukrasne lajsne. Iskustvo je opet najvažnije i nije loše raspitati se kod par njih pa da se uporedi mišljenje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 6.8k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 1.5k pregleda
+1 ocena
3 odgovora 6.1k pregleda
+1 ocena
11 odgovora 14.9k pregleda
+2 ocene
3 odgovora 8.5k pregleda
...