+1 ocena
537 pregleda
u Programiranje od
ponovo tagovano od
Kako postati programer?

Hvala

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

3 odgovora

+1 ocena
od
Pa kakav bi ste želeli da postanete programer ? Šta bi ste programirali  ?

Programer se ne postaje lako i potrebno je dosta afiniteta prema programiranju. Precizirajte vaše pitanje.
0 ocene
od (16.7k poena)
Programiranjem se može baviti svako ko ima vremena za obuku, bilo u nekoj od IT škola koje nude obuku ili kurseve za programiranje. Ne mora biti teško savladati osnove recimo php / mysql programiranja, ali postati java programer je recimo puno teže. Programiranje u Python-u može biti super, a ima puno i programera koji rade na projktima za usavršavanje veštačke inteligencije i to za inostrane firme koje baš dobro plaćaju. Na kraju krajeva, za početak se mogu koristiti besplatni tutorijali na internetu, pa onda ići korak po korak. I opet, uz već postavljeno pitanje "čega programer" ?
0 ocene
od
Kako postati programer od nule ? Pa to je poenta i pravo pitanje. Čovek nije umeo da se izrazi narodski - nemam pojma o ničemu, nisam upućen u ništa i čuo sam da programeri imaju dobru platu, najbolje plate, a najbolja plata minimalac je 500 evra, a može biti i 5000 evra. E, baš zato hoću da budem programer ali kako ?

Svašta li ova Srbija može podneti.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
0 odgovora 407 pregleda
0 ocene
0 odgovora 647 pregleda
postavljeno Sep 19, 2019 u Posao od Miki
+1 ocena
1 odgovor 685 pregleda
postavljeno Avg 10, 2016 u Posao od Marko
...