+1 ocena
348 pregleda
u Sam svoj majstor od

Imam muške kožne sandale Grubin koje su tek 5 godina stare i nošene su svakog leta do kraja sezone ... baš su izdržljive i vrede svaku paru.

E, sad, ipak je unutrašnji kaiš počeo da se zacepljuje, da se kida ... i kod prethodnih istih sandala mi je pokidan jer nisam na vreme primetio to ali evo kod drugih se isto dešava ali na startu bih želeo da reagujem nekako da spečim da se pokida kaiš.

Moje pitanje je da li mogu samostalno da to ušijem jer u blizini nemam obućara niti nekoga ko se bavi šivenjem ? Čime se šije koža i jel treba neki specijalan konac ? Ja bih to nekako ručno da prihetfam jer smatram da mašinsko šivenje može još više da iseče kožu koja se od nošenja zamorila. Svaki savet i iskustvo su dobrodošli ! Hvala

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 13.4k pregleda
+1 ocena
7 odgovora 3.1k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 775 pregleda
0 ocene
4 odgovora 3.6k pregleda
...