menu search
brightness_auto
more_vert
Postovana Marta,

Da li radite u oblasti pvc, i da li mozete da preporucite neke firme, dakle vise firmi zbog ponude?

Hvala unapred.
povezano sa odgovorom na: PVC ili ALU stolarija za terasu ?
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
more_vert
  • Talaris
  • Beohram
  • MrPVC
  • PVC stolarija Mond
  • Dual stolarija
  • Mibo Plast (Grocka)
  • Lena Plast
  • Sunce Marinković ... itd

U principu, cene PVC stolarije su manje više iste kao i kvalitet. Meni su tri od ovih firmi radile pvc i šta reći ... zadovoljan sam manje -više stolarijom osim komarnicima gde se dešava da budu skroz neupotrebljivi. Ručice su spolja, ne može se zatvoriti osim noktima, teško ide ... itd.

Pošto svi gledamo da cena za pvc bude što niža, savetujem vam da se cenkate, da tražite najbolju ponudu i ne zaboravite da majstori za pvc moraju da ispoštuju rok i da nakon završenih radova počiste za sobom.

thumb_up_off_alt 1 thumb_down_off_alt 0
more_vert

Imam novo iskustvo sa PVC stolarijom i to:

Tražio sam dugo ponude da mi se ugradi pvc stolarija u Grockoj. Pronašao sam na smederevcu odmah posle Leštana u Boleču, preko puta pijace neki Peštan. Oni prodaju stolariju na kilo ! Požutela pvc stolarija stoji godinama napolje nepokrivena i kada sam pitao prodavca zašto tako drže stolariju da je kvasi kiša i bije sunce on mi je odgovorio da pvc stolarija i kada se ugradi isto je napolje pa joj ništa ne hvali što je tu na placu izložena. Naravno, ne treba se kupovati pvc prozor ili pvc vrata tek tako. To je neka bugarska navodno stolarija i sva je iskrivljena. E, onda sam tek video reklamu MiboPlast Grocka (pvc stolarija, izrada i ugradnja). Odlučio sam se za njih. Odlično rade, inoutic je u pitanju, sive gume, 5 komorni pvc, cena povoljna. Mala zamerka je na ugradnju jer nisu baš perfekcionisti pa sam morao da platim majstora za špaletne. Sve u svemu, za područje Grocke i okolina MiboPlast PVC stolarija

Što se tiče Beograda, LenaPlast je izuzetno dobra stolarija, 7 dana se čeka na ugradnju ali je vrhunski i pedantno. Cena je realno prihvatljiva za kvalitet stolarije koji ise nudi. Čuo sam takođe da su Grasing tu na bulevaru isto dobri, komšijama su radili pvc prozor i ulazna vrata i komarnike i dosta ih hvale.

thumb_up_off_alt 1 thumb_down_off_alt 0
more_vert

Skupo ne znači dobro kada je pvc u pitanju. Ovde u Beogradu svi uglavnom kupuju repromaterijal kod Lyctim-a i onda seku i ugrađuju. Manje više, na mojoj zgradi je ugrađena Gealan stolarija i za mene nema bolje. Bez obzira što sam tek sada kada smo krečili stan da su klupicu unutra drvene a nisu pvc, sve ostalo je najbolje sto sam video. Zatvaranje i otvaranje prozora i vrata je nečujno. Nema nikakvih problema ni leti ni zimi sa kondenzacijom. stakla su dupla ali nisu ta argonska. Ugradili su mi komarnike i venecijanere i to je to. Ako naiđete na Gealan kupite stolariju bez razmišljanja !

thumb_up_off_alt 0 thumb_down_off_alt 0
more_vert
Ja imam odlicno iskustvo sa jednom radnjom u Beogradu gde prodaju Pvc stolariju, koja je stvarno vrhunskog kvaliteta, a cena iznenadjujuce povoljna. Ja sam trazila po celom Beogradu, i to su ili mnogo loseg kvaliteta prozori, ili su preskupi. Jos jedna dobra stvar je ta da se sve radi PO MERI, sto znaci da vi odredjujete dimenziju prozora-ili vrata. Ako je neko zainteresovan, moze se javiti na broj 062702705, ili nek vidi celokupnu ponudu na sajtu vrataiprozori.co.rs
thumb_up_off_alt 0 thumb_down_off_alt 0

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

3 odgovora

more_vert
Mi smo imali horor iskustvo sa firmom Talaris. Nisu ugradili prozor kako treba i prilikom prve kise, voda je zavrsila u stanu i to prilicno. Zvali smo ih i reklamirali i oni su konstantno odlagali dolazak. Zvali smo ih na desetine puta dok se na kraju nisu pojavili, a proslo je sigurno godinu dana od prvog poziva, da bi nam rekli da nemaju alat(?!) I da ce docu za koji dan. Taj dan nikada nije svanuo, iako smo ih mi zvali konstantno. Nikome ne bih preporucila. Dno. Sad treba da menjamo i ostale prozore i uzecemo drugu firmu.
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
more_vert
Pozdrav svima.Kako sam laik u ovoj oblasti,volela bih da mi pomogne neko ko se razume.Treba da menjam prozore u dnevnoj i trpezariji i imam 2 ponude otprilike iste cene.Koju izabrati?
Prva je Rehau profil,Roto okov,Clima Guard Solar dvostruko staklo,pvc kutija za roletne i alu roletne.
Druga je Trocal 70 profil,Winkhouse activ pilot okov i clima guard solar dvostruko staklo,alu kutije i roletne.Cena je ista ali ne znam šta je bolje.Moze li pomoć?
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
more_vert

Neću preporučivati firme, nego blog o PVC i Alu stolariji, blog gde se prosečan kupac može informisati o svim aspektima kupovine stolarije. Danas je vrlo važno biti dobro informisan pre nego što se ode u kupovinu. 

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
11 odgovora
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
4 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
...