+2 ocene
1.0k pregleda
u Foto od

Poštovani, nadam se da mi neko može pomoći kod izbora fotoaparata.

Želim da kupim kvalitetan foto aparat do 300 e. E, sad, čuo sam da su skoro svi fotoaparati podešeni na maksimalnih 10.000 škljocanja. Da li je to tačno ? 

nikon d3500 fotoaparat

Kakvo je vaše iskustvo ? Da li da kupim Nikon, Olimpus, Fuji, Sony ... ili neki drugi fotoaparat koji može biti dobar za ove pare ? Gledao sam na oglasima  kupujem prodajem i nalazio i neke polovne aparate za slikanje po zanimljivim cenama.

Da li se isplati kupovati polovan foto aparat ?  

Moj izbor ipak nije siguran dok ne dobijem neke korisne informacije.

Hvala.

od
+1
Za 300 e ja ne bih razmišljao uopšte. Kupio bih recimo Nikon D3100. Uz malu doplatu bih kupi i Canon EOS 650D, jako mi se sviđa dizajn a i mnogo ga hvale korisnici. Sve u svemu, polovan fotoaparat nije dobra izbor.
od
+1
Ne bih se slozio da polovan foto aparat nije ok osim ako nije havarisan. Ja sam dobio na poklon Fuji fine pix 5200 i ovaj foto aparat me je odusevio koliko je dobar - polovan je. Doduse, uvezen iz nemacke i ocuvan.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od
Nikon fotoaparati su vrh. Kupiti samo skuplji na akciji i nema greske. Nemam iskustva sa nekim nizeg ranga i po nizoj ceni ali za dobre fotke ipak treba kupiti dobar i kvalitetan aparat pa makar i polovan od proverenog prodavca.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

362 pitanja

972 odgovora

939 komentara

220 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
4 odgovora 8.0k pregleda
0 ocene
1 odgovor 1.7k pregleda
postavljeno Apr 20, 2022 u Softver od Windowsmen
+1 ocena
5 odgovora 2.3k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 637 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 34 pregleda
...