+1 ocena
584 pregleda
u Bugarska od

Društvo, kakvi su vaši planovi i iskustva sa zimovanjem ? Gde je najbolje zimovanje ? Zapravo, kuda na zimovanje u 2015/2016 ?

Ja sam prošle godine bila na Jahorini i nisam baš osetila neku zimsku čar dok su drugarice u Bugarskoj kažu - lepo provele odmor.

Kopaonik i Zlatibor su opcija za zimovanje samo ako bude bilo dosta snega.

Neke lepe komentare sam dobila i za Staru planinu ali ne znam da li je Stara Planina aktuelna i da li je tamo sve sređeno za zimovanje - smeštaj, sky staza, uslovi ... itd.

Prolazila sam skoro preko Niša poslovno i bacila pogled na nju, zaista je prelepa ... istok ... tamo se sunce rađa :). Ako ste bili na zimovanju na st.planini kakvo je vaše iskustvo ?

Naravno, bez snega ništa ali meni nije sneg neophodan ako je priroda i smeštaj OK. Dakle, svaka planina ima svoje čari i lepotu koju treba upoznati i isprobati.

Da li provesti zimu u matičnoj zemlji ili otići malo vanka ?

od (16.7k poena)
Zimovanje u Bugarskoj, pogotovo Bansko je odličan izbor. Cene aranžmana kao i informacije o smeštaju, pansionima ... itd, možete naći klikom na baner Filp Travel-a desno. Lično iskustvo nam je unazad više godina ukazivalo da ne treba menjati provereno dobro mesto za zimovanje. Ako ste ljubitelj skijanja i imate nekog u Nemačkoj, Garmiš Paterkirhen vam je naša preporuka. Jeste skupo i uglavnom se ugovaraju individualni aranžmani jer teško je formirati grupu. Što se Srbije tiče, znate već sve najbolje.
Stara planina je fenomenalno mesto ! Nećete se pokajati verujte nam na reč. Mnogo ljudi je posetilo ovu planinu, zapravo sve ono što je u ponudi je odlično. Imate takođe na sajtu Filip Travel-a korisne informacije za St. Planinu.
Pa, uživajte, gde god bili !
od
izmenjeno
+1
Blago vama kad možete na zimovanje ! Besparica sestro mila, nema se za osnovno, krpimo kraj s krajem i opet smo šuplji ko mozgovi novokomponovanih menadžera.
Ipak i malo optimizma dok propadamo je da ugrabimo od života nešto lepo i pobegnemo od stvarnosti, svakodnevnice - na neku tuuđu planinčinu gde ništa nema, ama baš ničega što me podseća na srbiju i ove ljude koji me šumoglavo udaraju u rame kada žurim kroz beogradski bulevar prepun izgubljenih duša - lakovernika i skeptika što gledaju u cene zimskih čizmi sa nevericom. Sve dok nosimo mamine/babine/tatine/dedine čizme i izlizane cipele nećemo na zimovanje nigde dalje od svog smederevca koji nas nikada nije izneverio- barem je pogača uvek dobra, krompir miriše da si komšije pojedu jajca, a pasulj, pasulj u grnetu mami uzdahe bajkera koji naše selo posećuju jednom godišnje - na Suvoj planini ! Uvek se lepo družimo i razmenjujemo razna iskustva, te me nateraše da i ja kupim jedan opasno dobar motor - čoper, pa da se švrćkam po mojim brdima i dolinama gde sam rođen bez moje naročite volje - ali biće bolje ! (highfive)

Suva paprika na stolu ipak ima svoje čari, lepše, zdravije, barem ne iste one koje nose novogodišnji pokloni na poluokićenoj jelki koje je na potkrovlju već možda pojeo neki matori izgladneli pacov.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
1 odgovor 4.6k pregleda
...