+1 ocena
6.7k pregleda
u Saveti od (16.7k poena)

Poštovani, posetiocima mogu biti zanimljivi i korisni odgovori na pitanja i iskustva kao što su:

Šta je to elektronska cigareta ?

Da li je e-cigareta štetna po zdravlje ?

Da li je e-cigara štetnija od duvanskih cigara ?

Koje vrste ecigareta postoje i koje su najbolje ?

Gde se kupuju dopune za elektronske cigarete ?

Kakve sve arome postoje za ecigarete ?

Koje su baterije najbolje za e - cigarete ?

Da li se elektronska cigareta kvari i da li se može popraviti ?

Gde se mogu kupiti rezervni delovi za elektronsku cigaretu ?

Kako se dopunjuje ecigareta ?

Koja su najbolja ulja za elektronske cigarete ?

Kakva su vaša iskustva sa elektronskim cigaretama ?

Bilo kakav odgovor ili iskustvo sa cigaretama koje su trenutno pravi hit među pušačima biće nadamo se korisni svima koji žele barem da probaju kakav je osećaj pušiti elektronsku cigaretu ?

Forum moje iskustvo želi da pruži potpune informacije na osnovu iskustva korisnika.
 

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
izmenjeno

Istine i laži o elektronskim cigaretama i gripu

Naime, želim da vas sve pozdravim iz jednog ne tako poznatog mesta u Holandiji ... mesto se zove Huizen.

Prelepo za život, puno zelenila, prirode, tišine i tolerancije. Voda je prednost i bez nje nema života :).

Nedavno smo se ja i suprug odvikli od pušenja duvana - najpre, skup je duvan ovde, a onda i jako štetan za zdravlje.

Grip koji mnogi nazivaju smrtonosnim i koji se malo malo pojavljuje u narodu je čista laž i samo plaši ljude da se zaglupe i razmišljaju negativno. Kada smo prestali da slušamo vesti o gripu i kako je opasan za ljude, naročito zimi i s proleća (uvek), prestao je i grip - u glavi. Ne moramo se vakcinisati i kupovati medikamente koji i onako ne pomažu kod gripa. Marketing je čudo.

Tako je isto i sa cigaretama. Pušači najbolje znaju kako im je teško kada paklica cigara poskupi ili moraju motati duvan - berle, naš holandski drum itd ... Naročito kada se zasite pa im treba jači duvan.

Nisam želela da ostavim tako lako duvan jer je ovde već sve na izvolte i možeš birati ali zaista sam primetila da mi duvam smeta. Ok, mršavljenje se lakše postigne sa cigaretama i kafom ali meni to nije bio prioritet.

Kada sam pre dve godine probala e cigaretu, shvatila sam istog trenutka da se svet menja. Menja se u tom smislu da nam lako može dat zamenu za utehu. Uteha utehe takoreći.

Elektronska cigareta je evo uz mene punih 500 dana do sada. Par puta sam menjala bateriju i čini mi se neki deo kao filter ili zaštita. Svetlucavo plava e-cigareta je moj najbolji prijatelj. Verujte mi na reč da sam i više nego prezadovoljna kao korisnik i pušač. Meni je malo smešno što moram nazvati pušenjem sve to ali je tako. Evo i malo pozitivne reklame za el.cigarete. Najjeftinije i najbolje elektronske cigarete sam naručila u Hrvatskoj u Osijeku ... veleprodaja se zove Ecigareta HR. Brza dostava, veliki asortiman a cene zaista nepobedive !

Iz ugla korisnika, mislim lično da EC ima manje štete od duvana i svega opasnog što se može naći u cigarama. Kupujem samo proverene e-tekućine za cigaretu i biram aromu koja meni odgovara - najčešće je to plavo i klasik varijanta. U početku mi je miris duvana bio neophodan a sada mi smeta dim iz cigareta kada osetim da neko duvaniše ispred mene.

Priče da je e-cigara čista hemija i da brže ubija čoveka su glupost. Moje prijateljice uveliko koriste elektronske cigarete i srećne su što su me poslušale da se spasu od dima, smrada i nevolje.

Ne bih da ubijam volju strastvenim pušačima duvana, ali želim da samo predložim par dana probe pa da procene sami šta je bolje za njih. 

Moje iskustvo sa elektronskom cigaretom je više nego odlično. Zaista sam zadovoljna i mogu vam reći da je ekonomski isplativije biti na e-cigari  !

Veliki pozdrav iz NL.

Smilja

od
Kupio sam u Francuskoj i fil (e feel) cigaretu sa dve dopune za oko 25 evra. Prezadovoljan sam ovog cigarom. U početku sam bio skeptik, pa malo po malo ... i sad nedeljno zapalim možda cigaru dve duvan a sve vreme u ruci mi je električna cigara :). Ukućani malo negoduju kad pomešam arome malbora i vanile ... ali naviknuće se ... iskustvo sa elektronskom cigaretom je odlično ! pozdrav

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
2 odgovora 478 pregleda
postavljeno Jul 27, 2022 u Saveti od Duda
0 ocene
0 odgovora 448 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 941 pregleda
+1 ocena
4 odgovora 7.1k pregleda
...