Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Objavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
+1 ocena
1.3k pregleda

Poštovani, da li mi neko može dati savet u vezi kupovina kuće u Beogradu ?

Prodao sam stan posle više od dve godine oglašavanja i mrcvarenja po raznim agencijama za nekretnine i nekako sam uspeo da prodam taj stan daleko ispod cene. Sada planiram da kupim kuću ili vikendicu u blizini Beograda. Interesuje me isključivo završena i useljiva kuća sa nešto placa-dvorišta kako bih moga da eventualno podignem plastenik, svinjac ... itd. Kupio bih kuću koja ima gradsku vodu ili bunar i kanalizaciju (ili septičku jamu) što je, podrazumeva se obavezno za stalan život u kući. Kuća treba da je legalizovana i da su svi papiri čisti, sve uredno. Mogu platiti najviše do 30.000 e.

Pregledao sam mnogo oglasa na sajtovima kao što su halo oglasi, nekretnine rs, kupujem prodajem nekretnine, kao i mnoge sajtove agencije za nekretnine i nisam pronašao ništa konkretno. Uglavnom su svi oglasi od agencija a ja ne želim više da idem preko agencije nego da kupim direktno. Takođe, oglasi ili nemaju slike ili su istekli, niko se ne javlja, pa sam neko vreme odustao da trazim.

Moje pitanje glasi: Koji deo Beograda je najbolji za penzionere, da iz svega navedenog jedna nekretnina zadovolji te uslove. To znači da ne bih kupio kuću na Trešnji kada se zna da tamo nema vode. Takođe, okolina Mladenovca meni nije blizu a nude mi se nekretnine iz tog kraja. Sopot mi je predaleko ... ali otprilike bih više voleo taj kraj nego prema vojvodini.

Da li bi neko (vlasnik) mogao da postavi linkove ka konkretnim nekretninama ili da mi pošalje ponudu prema mom zahtevu ? Smatram da sam ozbiljan kupac jer znam šta hoću. Hvala  Boris Jankovic, Vracar

u Nekretnine od | 1.3k pregleda

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

7 odgovora

0 ocene
potrazite mali mokri lug....sve je dostupno...miran kraj...ima dosta malih kuća po pristojnoj ceni....ja imam dve na prodaju....pozdrav pedja 0603475775
od
0 ocene

Nema tu mnogo mudrosti. Izabrati nekoliko uglednih agencija za nekretnine i krenuti u potragu:

http://www.srbijaspace.com/agencije-za-nekretnine.php

http://www.nekretninebre.com/agencije-za-nekretnine.php

od
0 ocene

Poštovani,

Vlasnik sam uknjižene kuće na Kosmaju veličine 100 kvm na 11 ari placa. Ukoliko niste kupili nekretninu, možete me kontaktirati na e-mail:

svetlana.jcih@gmail.com

za više detalja.

Pozdrav,

Svetlana

od
0 ocene

Cene kuća u Grockoj, na potezu od Leštana do Smedereva (Ritopek, Bećarevo brdo, vikend naselje, Livadice, Brestovik, Kamendol, Dražanj ... itd) kreću se od 15.000 - 50.000 evra.  Recimo hteo sam da pazarim blizu Dunava nešto u Ritopeku i super je kuća ali nema vode i prilazni put je loš, kaljuga ... tako da sam odustao. Opcija je Grocka, ima dosta kuća na prodaju, može se videti kada se autom prolazi smederevskim putem ali predlažem da se malo raspitate. Puno kuća se prodaje od strane naslednika, a naslednici uglavnom imaju bolje cene. Vema je važno da kuća ima prilazni put asfaltiran i vodu, makar i tehničku jer se voda puno troši, pogotovo kad je leto i kada su ovakve vrućine. Možete i ovde pronaći nešto od nekretnina Kupujem prodajem kuću

od
0 ocene
Postovani,

ako vas zanima Vinca, vam mogu poslati slike, kuca je kompletna i kvalitetna.
od
0 ocene
Ako Vas zanima Borča ,možete se javiti na tel.064 23016xx
od
0 ocene

Da li ste uspeli da nadjete kuću, sada su popsebno tražene zbog korone i cena im je porasla. Možda je bolje tražiti u daljoj okolini, prema titelu, Zrenjaninu, prema Novom Sadu. 

Halooglasi su najobimniji, nekretnie.rs, ih prate. Ima i manjih sajtova kao http://www.nekretninebre.com/ i još puno njih gde može da "uleti" nešto povoljno. 

Baš me zaniima da li ste uspeli da nadjete nešto dobro. 

od

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
0 odgovora
0 ocene
1 odgovor
postavljeno Jul 19, 2018 u Turističke agencije od anonimno | 380 pregleda
314 pitanja
827 odgovora
863 komentara
218 korisnika