Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
347 pregleda
Royal express je verovatno najneodgovornije brza posta. Moja iskustva su takva da vise necu nista kupiti od prodavaca koji salju robu preko njih. Cekam vec treci dan isporuku posiljke u Nisu, gabaritne od 35 kg, zovem coll centar, obecavaju, na pracenju posiljke stavljaju lazne objave, a roba stoji u madacinu i nece da mi omoguce da odem po nju. Uzas, svaka im cast. A placam dobru cenu za takvu isporuku, poslatu iz Beograda, a zarobljenu u Nisu. Uopste ne cene vreme kupca i prave ogromnu stetu. SVE NAJGORE o njima. Odlicna iskustva imam sa POST EXPRESOM, sa BEX, pa cak i sa AKS postom. Ovi su kolovodje neodgovornosti, a hoce pare.
postavljeno u Razna iskustva od | 347 pregleda
   
Imam loše iskustvo sa Royal expressom i nikada ih više neću koristiti, a to savetujem i drugima.

Napravili su nalog za preuzimanje dokumenta, nisu ga preuzeli do obećanog vremena, niti se javili. Na moje uporno zvanje i čekanje po 15 min na telefonu, javljale su se službenice koje su davale lažna obećanja o dolasku kurira sve do trenutka kada coll centar prestaje sa radom, a nakon toga više ne možete ništa uraditi.

Neprofesionalni  i slobodno mogu reći, prevarantii!!!!!

Imam dobro iskustvo sa Post expressom i uvek ću ih koristiti ubuduće.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):

Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

2 odgovora

0 glasa/ova
Mogu samo da potvrdim da je Royal Express najgora kurirska sluzba ikada. Paket putuje vec 5 dana! Poslat iz Subotice, isti dan je stigao u BG i onda stoji u magacinu 4 dana...
odgovoreno od
0 glasa/ova
Royal express pa ja stvarno ne znam kako bih opisala prevarante koje na kraju moram prijaviti nekoj inspekciji jer vec 15dana mi drze paket u nekom magacinu i svaki dan obecavaju isporuku coveku i nista od toga...Zalosno je sto takvi uopste dobiju papire za rad ako ih uopste i imaju..Najgora posta bezite od njeeee
odgovoreno od

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Zato nam pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.
eXTReMe Tracker

Slična pitanja

0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Dec 26, 2018 u Razna iskustva od anonimno | 100 pregleda
+1 glas
0 odgovora
+2 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Dec 7, 2013 u Hrana i piće od naca | 1,222 pregleda
211 pitanja
457 odgovora
725 komentara
208 korisnika