Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
6,011 pregleda 1 25

Poštovani, tražim dobar laptop servis u Beogradu koji ne mora i ne treba da bude ovlašćen za moje laptop-ove Asus i Lenovo kao i tablet od dece Acer u stvari jedan je Apple, ali da me ne gledaju popreko i u fazonu "super što ste nam došli" ... mi baš takve kao što ste vi i čekamo ...

Preporuka za servis računara, laptopova i servis mobilnih telefona u Beogradu:

SERVIS RAČUNARA BEOGRAD

LAPTOP SERVIS BEOGRAD

Pozovite 064/242-60-60

instalacija sistema Windows 10, Linux, MAC, Android, iOS, popravka laptopa, servis mobilnih telefona (iphone servis, Samsung ...), instaliranje programa Adobe, Photoshop, AutoCad,  Corel, Office, brisanje virusa, čišćenje laptopa, popravka matične ploče ... itd.


Naime, imam loše iskustvo sa određenimm servisom na Novom Beogradu koji je mesec dana moj laptop popravljao i na kraju sam platio dijagnostiku 3000 dinara a laptop i dalje ne radi. Sve je na papiru napisano šta je problem ali da li je u redu da se plati tolika cena za čekanje na odgovor šta je sa laptopom ?

Odneo sam laptop na Zelenom vencu pošto mi je u Google pretrazi njihov sajt izašao prvi medju ponudjenima i oni su mi rekli da je prethodni laptop servis nešto popravljao i da oni ne mogu da pomognu a da imam opciju da zamenim matičnu ploču po ceni - cena matične ploče za laptop je sitnica 150 evra.

Naravno nisam pristao na popravku i platio dijagnostiku 800 dinara. Iako je na sajtu pisalo "dijagnostika besplatna"., ali samo ako laptop popravljate kod nas.

Sad se pitam, da li uopšte u ovom gradu postoji laptop servis koji može da popravi laptop, ne da radi samo naplatu dijagnoze kao neki doktori nego da uzme laptop, popravi i kaže cena popravke je tolika, vremenski mesec dana ili jedan dan nebitno ... da ne lutam gradom i da me zezaju kojekakvi serviseri i laptop stručnjaci koji su juče počeli da saznaju šta je laptop ?

Hvala na korisnim iskustvima jer je moje iskustva zaista loše po pitanju laptop servisa.

u Servis računara od
izmenjeno od | 6,011 pregleda
   

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

25 odgovora

0 glasa/ova
0

Kupila sam laptop prema preporuci sa sajta Popravka računara u prodavnici WinWin i nisam se pokajala - iako laptop nije imao operativni sistem i nije konfigurisan za rad kako meni treba, ja sam se obratila gospodi u servisu na 0642426060 i veoma sam prijatno iznenađena najpre pristupom a zatim i uslugom - za mene kao laika je sve ovo novina i zato ocena za ovaj servis na zvezdari jeste čista desetka - najbolji servis računara i laptopova u Beogradu.

od
0 glasa/ova
0
Evo i mog iskustva. Pišem iz Zaječara i mogu vam reći da ni ovde nema ama baš nikakvih majstora za kompjutere. Nosio sam jedan desktop na popravku u obližnji servis računara, kažu napajanje, zamene i naplate i posle dva dana opet isto. Kažu matičnma ploča a ne može da se popravi. Poslao sam matičnu ploču preko Pošte u Beograd i popravljena je. Problem sam imao i na laptopu koji neće da digne sistem, odnesem ga u drugi servis kao navodno najbolji u  Zaječaru ali oni ne mogu da spasu podatke, kažu hard disk je problem, ne isplati se. Opet pošaljem laptop u Beograd u isti laptop servis i poprave ga, problem je bio windows a ne hard disk. Da ne kažem koliko sam srećan što je sve završeno za 4 dana od momenta kada sam poslao i kada su mi nazad poslali popravljeni laptop.

Nema više ko ovde da popravi bilo šta, svi dobri majstori su otišli iz Zaječara nažalost. Šta drugo da kažem ?
od
0 glasa/ova
0
Da li znate koji servis u Beogradu vrsi popravke igrackih konzola, konkretno Sony ps4 ? Zvao sam par servisa racunara i upucuju me svi u Novi Sad jer navodno tamo postoje bas za ps4 serviseri ?
od
0

Game Centar Novi Sad radi sve vrste popravke na PS4 i ostalim igračkim konzolama. Imaju odličan servis i veliko poverenje kod klijenata.

0 glasa/ova
0
Imao sam problem sa šarkama na laptopu i kućište se polomilo i odvajala se plastika oko ekrana. Našao sam na internetu preko Gugla ovaj servis Popravka računara u Dimitrija Tucovića 128 i rešili su mi problem plus što sam odneo stari Samsung kome je matična ploča bila crkla a oni su je popravili i to veoma povoljno. iPhone 6s mi je pao i polomio se samo touch a ne i ekran i to su uspeli da srede. Pošto sam iz Mladenovca, uzeli su moje računare brže i rešili sve po dogovoru. Sve preoporuke za ovaj servis laptop računara i mobilnih telefona!
od
0 glasa/ova
0
Ja sam ostavio laptop van garancije u neposistem doktori za komp,zbog konektora koji je vidno bio ostecen i hteo sam samo da se to zameni. Nisu me zvali 15 dana, onda ja zovem i kazu ceka se deo porucen iz Amerike jer je Dell u pitanju. Ok. Prošlo je tačno 3 meseca kada sam se vratio s puta i otišao kod njih da vidim jel gotov laptop. Nije. Mora da se popravi palmreset prvo pa tek onda dc konektor, a sumnja se na matičnu ploču a stručnjak za dell doktor je bolestan ... uzeo sam naravno laptop i platio 2000 din dijagnostiku - ****** čovek. Hteo sam da mi zamene konektor za punjač pa dal radi ili ne briga me, ne bih ulagao dalje. Ne, ne može tako kako ja hoću. Za izbegavanje su ti ovlaščeni navodno servisi, svi baš svi. Uzgred, kada sam izlazio iz servisa, priđe mi čovek koji puši vani a bio je unutra dok smo pričali - valjda serviser i kaže, u poverenju da vam kažem, taj vaš laptop nije ni pipnut od kad ste ga doneli. Dakle, šta da kažem dalje?  Popravka fenova, pegli, televizora i svega ostalog koliko sam video im je specijalnost ali laptopovi i kompjuteri nešto baš i ne.
od
0 glasa/ova
0
Razumeo sam jedino da nepo sistem kao ovlašćeni servis ne bi smeo da radi popravke matične ploče a kod mene je bio slučaj da su me zavlačili mesec dana i na kraju sam odustao od popravke jer su mi rekli da mora da se menja cela ploča a košta boga oca. Naravno, na ebay sam pronašao ploču za laptop 3x jeftinije, poručio i kada je stigla odneo u ne-ovlasceni servis i sad imam laptop koji radi.Nema ovo veze sa prethodnom pricom ... ko se kako snadje.
od
0 glasa/ova
0
www.pcklinika.rs
od
0 glasa/ova
0
Prosto je neverovatno da odneseš laptop na čišćenje od virusa a da ti servis pokvari lp. Tako loše iskustvo imam sa laptop ekspert-ima :(. Od sad ću dva puta razmisliti pre nego što odem u bilo koji servis.
od
0 glasa/ova
0
I u ovo loše vreme korona virusa uspeli su da mi srede komp - profesionalci nema šta. Preuzet laptop, popravljen i vraćen u top stanju ! Sve proporuke za laptop servis bgd.
od
0 glasa/ova
0
Tri računara smo odneli na popravku u servis koji se zove "Popravka računara" ... ilti Laptop servis Beograd, u Dimitrija Tucovića 128 ... sve su nam sredili perfektno. Firma je zadovoljna uslugom ... ja sam kao agent takođe zadovoljan jer sam izabrao dobar servis. Usput smo rešili još neke probleme ... a i moj iPhone X je popravljen ... preporuka! Hvala.
od

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
0 glasa/ova
1 odgovor
0 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Feb 10, 2019 u Servis računara od Nikola | 209 pregleda
+1 glas
4 odgovora
postavljeno Feb 23, 2017 u Operativni sistemi (OS) od Janos Kasper | 428 pregleda
271 pitanja
729 odgovora
845 komentara
209 korisnika