+1 ocena
10.1k pregleda
u Servis računara od
izmenjeno od

Poštovani, tražim dobar laptop servis u Beogradu koji ne mora i ne treba da bude ovlašćen za moje laptop-ove Asus i Lenovo kao i tablet od dece Acer u stvari jedan je Apple, ali da me ne gledaju popreko i u fazonu "super što ste nam došli" ... mi baš takve kao što ste vi i čekamo ...

Preporuka za servis računara, laptopova i servis mobilnih telefona u Beogradu:

SERVIS RAČUNARA BEOGRAD

Kontakt telefon  064/242-60-60

instalacija sistema Windows 11, 10, 7, Linux, MAC, Android, iOS, popravka laptopa, servis mobilnih telefona (iphone servis, Samsung ...), instaliranje programa Adobe, Photoshop, AutoCad,  Corel, Office, brisanje virusa, čišćenje laptopa, popravka matične ploče ... itd.


Naime, imam loše iskustvo sa određenimm servisom na Novom Beogradu koji je mesec dana moj laptop popravljao i na kraju sam platio dijagnostiku 3000 dinara a laptop i dalje ne radi. Sve je na papiru napisano šta je problem ali da li je u redu da se plati tolika cena za čekanje na odgovor šta je sa laptopom ?

Odneo sam laptop na Zelenom vencu pošto mi je u Google pretrazi njihov sajt izašao prvi medju ponudjenima i oni su mi rekli da je prethodni laptop servis nešto popravljao i da oni ne mogu da pomognu a da imam opciju da zamenim matičnu ploču po ceni - cena matične ploče za laptop je sitnica 150 evra.

Naravno nisam pristao na popravku i platio dijagnostiku 800 dinara. Iako je na sajtu pisalo "dijagnostika besplatna"., ali samo ako laptop popravljate kod nas.

Sad se pitam, da li uopšte u ovom gradu postoji laptop servis koji može da popravi laptop, ne da radi samo naplatu dijagnoze kao neki doktori nego da uzme laptop, popravi i kaže cena popravke je tolika, vremenski mesec dana ili jedan dan nebitno ... da ne lutam gradom i da me zezaju kojekakvi serviseri i laptop stručnjaci koji su juče počeli da saznaju šta je laptop ?

Hvala na korisnim iskustvima jer je moje iskustvo zaista loše po pitanju laptop servisa.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Ko je brzi, kornjaca ili zec ? Upisite slovima.
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

34 odgovora

0 ocene
od
Uspešno popravljene JBL i Apple air pod 2 slušalice. Takođe, sklopljena je desktop konfiguracija upola jeftinije nego iz uvoza ili da sam kupio gotov komp. Odličan servis i cene su korektne za Beograd. Moj izbor je POPRAVKA RAČUNARA !
0 ocene
od
Popravka laptopa nije neki bauk niti zahteva iq 100%. Praksa u elektronici otkriva sve greške i kvarove. Dobar laptop majstor je u stvari pravi elektroničar koji poznaje sve cake i oznake koje ukazuju na kvar. Kada se pronadje kvar na laptopu, lako se radi popravka a laptop servis se može pohvaliti kako je izmislio Ginisa ili Pupina. Ma hajte molim vas. Istančan njuh i nos koji ume da namiriše kvar su najvažniji u svakom poslu u vezi popravke tehnike bilo bele ili kućnih aparata kao i računara i laptopova.
0 ocene
od (140 poena)

Imao sam odlicno iskustvo u servisu Lab Tech na Banjici, kod Paunovog brega. Resili mi problem za dan a pre toga sam cekao desetak dana u jednom servisu koji mi na kraju nije ni resio problem. Brzi, povoljni, generalno prijatni i azurni. Dosli su mi po uredjaj do Zvezdare i vratili ga kad je popravka zavrsena bez ikakvog dodatnog naplacivanja. Sve preporuke za momke.

0 ocene
od
Nije pametno stalno menjati majstore jer kao i kod doktora, taman udje u genezu problema i pokusa da resi do kraja problem pacijent menja doktora i idemo opet iz pocetka. Na teritoriji celog Beograda ima svega par dobrih servisa i servisera koji rade popravku laptopova i racunara profesionalno dok je ovromna vecina otvorila servise bez elementarnih poznavanja materije, elektronike, it tehnike … sto je uzas.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 764 pregleda
–1 ocena
5 odgovora 852 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 490 pregleda
+1 ocena
4 odgovora 863 pregleda
+1 ocena
7 odgovora 2.9k pregleda
...