+2 ocene
283 pregleda
u Usluge i zanati od
Ovde je neko vec pisao o tome i vidim da su nam iskustva gotovo identična. Naručila sam materijal koji mi je bio neophodan za posao I trebalo je da bude isporučen u subotu ali sam čekala do srede. Da bih dosla do svog paketa,  Bex je kontktiran vise puta. Prvo su izmislili da su dobili pogresan broj, zatim su dva puta od mene dobili pravi broj ali su i to pogresno upisali. U medjuvremenu standardna prica: kurir je pokusavao da dostavi, nije uspeo...ukratko, sve ono sto ponavljaju stalno i svima. Neprofesionalni, neozbiljni, neorganizovani, bezobrazni. Kada se zove operater svi pricaju u isto vreme i covek vise ne zna sa kim komunicira I ko mu se obraca. Dan pre konacne isporuke sam opet zvala broj za reklamacije i trazila da mi donesu paket, rekavsi da necu da platim dostavu jer sam vec dovoljno stete pretrpela. Kurir se sutradan raspravljao sa mnom na vratima, nije hteo da ode niti da pozove koleginicu. Sve u svemu, uzasno neprijatno iskustvo. Svakodnevno saznajem od drugih da oni prosto tako funkcionisu. Pisacu kome god treba i zalicu se ali necu dozvoliti da se ovo desava ljudima
od (100 poena)
+1
Bex

poslao sam paket 14.12.2018

Prvo kurir nekulturan svira,nece da izadje iz vozils(Zajecar)preuzeto .

Pisem 19.12.2918 paket nije stigao .

Reklamacije te stave na ceka ju 20 minuta ,sledi odgovor,ne javljaju se u magacin.. 3 dana tako ne mogu da mi pomognu,na portalu stoji nisu stigli da ispiruce znaci laz.

Broj telefona ne daju od regionalnog i supervizora bogati uvredi e se metaloglodac,persona ...Ocekujem da polome paket iz hira jer naravno slucaj prijavljen policiji.

Svakom bi savetovao manite se Bexa klasicni prevaranti.Jos cekam odgovor...

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 203 pregleda
postavljeno Maj 16, 2020 u Usluge i zanati od misoo83 (130 poena)
0 ocene
1 odgovor 85 pregleda
postavljeno Dec 15, 2020 u Ekonomija, banke, pošta od A (220 poena)
+2 ocene
54 odgovora 24.0k pregleda
postavljeno Nov 16, 2017 od Miroslav
...