+2 ocene
499 pregleda
u Usluge i zanati od
Ovde je neko vec pisao o tome i vidim da su nam iskustva gotovo identična. Naručila sam materijal koji mi je bio neophodan za posao I trebalo je da bude isporučen u subotu ali sam čekala do srede. Da bih dosla do svog paketa,  Bex je kontktiran vise puta. Prvo su izmislili da su dobili pogresan broj, zatim su dva puta od mene dobili pravi broj ali su i to pogresno upisali. U medjuvremenu standardna prica: kurir je pokusavao da dostavi, nije uspeo...ukratko, sve ono sto ponavljaju stalno i svima. Neprofesionalni, neozbiljni, neorganizovani, bezobrazni. Kada se zove operater svi pricaju u isto vreme i covek vise ne zna sa kim komunicira I ko mu se obraca. Dan pre konacne isporuke sam opet zvala broj za reklamacije i trazila da mi donesu paket, rekavsi da necu da platim dostavu jer sam vec dovoljno stete pretrpela. Kurir se sutradan raspravljao sa mnom na vratima, nije hteo da ode niti da pozove koleginicu. Sve u svemu, uzasno neprijatno iskustvo. Svakodnevno saznajem od drugih da oni prosto tako funkcionisu. Pisacu kome god treba i zalicu se ali necu dozvoliti da se ovo desava ljudima
od (100 poena)
+1
Bex

poslao sam paket 14.12.2018

Prvo kurir nekulturan svira,nece da izadje iz vozils(Zajecar)preuzeto .

Pisem 19.12.2918 paket nije stigao .

Reklamacije te stave na ceka ju 20 minuta ,sledi odgovor,ne javljaju se u magacin.. 3 dana tako ne mogu da mi pomognu,na portalu stoji nisu stigli da ispiruce znaci laz.

Broj telefona ne daju od regionalnog i supervizora bogati uvredi e se metaloglodac,persona ...Ocekujem da polome paket iz hira jer naravno slucaj prijavljen policiji.

Svakom bi savetovao manite se Bexa klasicni prevaranti.Jos cekam odgovor...

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 553 pregleda
postavljeno Maj 16, 2020 u Usluge i zanati od misoo83 (130 poena)
+1 ocena
1 odgovor 420 pregleda
0 ocene
1 odgovor 348 pregleda
+2 ocene
55 odgovora 28.4k pregleda
...