Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+2 glasa/ova
750 pregleda 2 0

Da li je moguće da ulje iz automatskog menjača dospe u motor Mercedes E klase ?

u Automobili od (140 poena) | 750 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    
+1
Pitanje je  malo nejasno. Da li mislite na mogućnost da motor pomeša ulje iz motora i ulje iz menjača ? Ovo je zanimljivo pitanje za vlasnike mercedesa E klase iz prostog razloga što sam čuo da ti automatski menjači imaju čest problem. Možda bi neki automehaničar koji se susretao sa sličnim problemom mogao da nam pomogne svoijm iskustvom.
+1
Činjenica je da ulje iz motora ne može da dospe u motor. Bilo da je automatski ili manualni menjač - isto. Obzirom da ne postoji nikakva veza (put, šupljina, kanal ...) kojim bi ulje dospelo u motor. Ali ajd da vidimo još neko iskustvo ili mišljenje. (smirk)
+1
Odgovor automehaničarske radnje BENZ :   "Ulje iz automatskog menjača ne može da dospe u motor Mercedes E klase".

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+2 glasa/ova
3 odgovora
+1 glas
1 odgovor
postavljeno Apr 26, 2019 u Građevinske usluge od Stopsol | 210 pregleda
+1 glas
4 odgovora
postavljeno Sep 2, 2015 u Servis računara od Djoric Beograd,Ritopek | 709 pregleda
271 pitanja
729 odgovora
845 komentara
209 korisnika