Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
111 pregleda 1 0

Osećam se potkradano. Sinoć sam primetio da mi je SBB bez najave povećao račun za 710 dinara, a onda sam shvatio da mi je februarski račun (koji sam već platio) uvećan za 244 dinara

Naravno, proveo sam na telefonu previše vremena u više navrata pokušavajući da stupim u kontakt sa SBB podrškom i u razgovorima sa njima, ali nema nikakvg rešenja. Oni ne znaju i savetuju me da zovem ponovo, sutra, u ponedeljak i ko zna koliko puta. Naravno, po proceduri, oni ne mogu da me pozovu kada reše problem nego moram da zovem njih da proveravam. Kada treba da se obnovi ugovor, nije im mrsko da zovu tri puta na dan i da budu fini i ljubazni.

u Usluge i zanati od (250 poena) | 111 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+2 glasa/ova
9 odgovora
+1 glas
0 odgovora
postavljeno Maj 16 u Usluge i zanati od misoo83 (130 poena) | 69 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Okt 1, 2019 u Usluge i zanati od anonimno | 125 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Avg 31, 2019 u Usluge i zanati od Ljubica | 253 pregleda
271 pitanja
729 odgovora
845 komentara
209 korisnika