+1 ocena
45 pregleda
u Društvo od

Zamenski zet bi bio idealno dobar lik koji ne bi bio skup, odgovorio bi zahtevima i tastu i tašti a pre svega ženi koja ima veća očekivanja od realnog. Takav čovek bi radio sve što mu je u opisu radnog mesta - vredan, ćutljiv, vrlo fleksibilan, da vešto barata jezikom, da ima onu stvar za sve a i koja može da ga ponekad baš zaboli za sve.

Zamenski zet bi se iznajmljivao na sat, dan ili godinu dana maksimalno. Razlog tako kratkog roka iznajmljivanja je činjenica da se pravi zet već isto ponašao prvih godinu dana. Iako je bio super lik, sve poštovao i onda su počeli da ga svi redom jašu, počev od tašte, tasta i onda žene, onda je on odlučio da se povuče u ilegalu. Zapravo, postao je divlja zver koja ujeda i otišao je u samoizolaciju da ne bi povredio nekoga koga mnogo voli.

Dakle, ako vam je potreban zamenski zet, prvo treba da se utvrde neki parametri na osnovu kojih bi se i formirala cena radnog sata. U svakom slučaju, vrlo je izvodljivo posedovati zamenskog zeta ali samo na spostvenu odgovornost. Ipak, ne bi se mogla dati nikakva garancija da se, u nekom trenutku ne pojavi glavni zet  i pokrene revalorizaciju i rekapitulaciju na osnovu ličnog iskustva.

Iznajmljivanje zeta za zamenu glavnog zeta je vrlo jednostavno. To ne rade ni tast ni tašta već isključivo ćerka koja najbolje zna šta njeni roditelji traže od zeta. Dakle, preliminarni interviju bi mogao da bude prelomni trenutak kada bi ćerka konačno shvatila da je zapravo zamenski zet osoba pored koje joj više nisu potrebni ni mama ni tata ni bivši muž.

Srećno !

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
2 odgovora 27 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 45 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 41 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 93 pregleda
postavljeno Jul 1, 2020 u Društvo od Somborac
+2 ocene
1 odgovor 271 pregleda
postavljeno Dec 12, 2019 u Društvo od NEBOJŠA0505 (140 poena)
...