menu search
brightness_auto
more_vert

Zamenski zet bi bio idealno dobar lik koji ne bi bio skup, odgovorio bi zahtevima i tastu i tašti a pre svega ženi koja ima veća očekivanja od realnog. Takav čovek bi radio sve što mu je u opisu radnog mesta - vredan, ćutljiv, vrlo fleksibilan, da vešto barata jezikom, da ima onu stvar za sve a i koja može da ga ponekad baš zaboli za sve.

Zamenski zet bi se iznajmljivao na sat, dan ili godinu dana maksimalno. Razlog tako kratkog roka iznajmljivanja je činjenica da se pravi zet već isto ponašao prvih godinu dana. Iako je bio super lik, sve poštovao i onda su počeli da ga svi redom jašu, počev od tašte, tasta i onda žene, onda je on odlučio da se povuče u ilegalu. Zapravo, postao je divlja zver koja ujeda i otišao je u samoizolaciju da ne bi povredio nekoga koga mnogo voli.

Dakle, ako vam je potreban zamenski zet, prvo treba da se utvrde neki parametri na osnovu kojih bi se i formirala cena radnog sata. U svakom slučaju, vrlo je izvodljivo posedovati zamenskog zeta ali samo na spostvenu odgovornost. Ipak, ne bi se mogla dati nikakva garancija da se, u nekom trenutku ne pojavi glavni zet  i pokrene revalorizaciju i rekapitulaciju na osnovu ličnog iskustva.

Iznajmljivanje zeta za zamenu glavnog zeta je vrlo jednostavno. To ne rade ni tast ni tašta već isključivo ćerka koja najbolje zna šta njeni roditelji traže od zeta. Dakle, preliminarni interviju bi mogao da bude prelomni trenutak kada bi ćerka konačno shvatila da je zapravo zamenski zet osoba pored koje joj više nisu potrebni ni mama ni tata ni bivši muž.

Srećno !

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
2 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
2 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
...