+1 ocena
68 pregleda
u Građevinske usluge od
Pozdrav, interesuje me adaptacija starog objekta na selu sa kamenim zidovima koji je uradjen bez izlivene betonske ploče, interesuje me da li se u prizemlju objekta može izgraditi kupatilo bez izlivanja betonske ploče jer bi prevoz materijala i sam rad na izlivanju betonske ploče bio izuzetno skup. Da li imate savjete po ovom pitanju. Unaprijed hvala na odgovoru.
od (14.5k poena)
Adaptacija stare kuće pre svega zavisi  od toga kakvim materijalom je kuća gradjena? Kameni zidovi su ranije bili popularni i uglavnom je pod bio nebetoniran već samo utabana zemlja. Ukoliko želite da napravite kupatilo, treba obezbediti čvrstu  podlogu za lepljenje keramičkih pločica. Keramika traži ravnu površinu. Ako vam je betoniranje skupo, možete pod lepo podaščati na stabilnoj drvenoj konstrukciji, zatim se preko dasaka postavi rabic ili mrežica za fasadu i uradi noseći sloj za pločice. Keramika treba da je kvalitetna. Ne sme se podloga vezivati za bočne kamene zidove jer bi došlo do pucanja spojeva.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

0 ocene
0 odgovora 180 pregleda
postavljeno Nov 13, 2019 u Građevinske usluge od anonimno
0 ocene
1 odgovor 1.1k pregleda
postavljeno Okt 3, 2019 u Građevinske usluge od chernobyl (120 poena)
+1 ocena
1 odgovor 408 pregleda
postavljeno Apr 26, 2019 u Građevinske usluge od Stopsol
+1 ocena
3 odgovora 4.5k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 5.2k pregleda
...