+1 ocena
205 pregleda
u Društvo od
ponovo prikazano od

Vesti, najnovije, uzbudljive, šokantne, lepe, manje lepe, ružne, tragične... loše ...

Čak nam je ivremenska prognoza užas, da ne kažem horor jer kada se najavljuje vreme za sutra i narednih sedam dana, od obične kiše se pravi potop, od snega se pravi ledeno doba a ako je temperatura zimi ispod nule onda su to ledeni dani. Ne razumem zašto se narod plaši i zastrašuje stalno ?

Od korone smo evo naučili ništa. Nikakvo iskustvo nećemo imati da svojoj deci kažemo šta je to bilo i kako smo je pobedili ? Zamlate i dalje prate kojekakve gluposti na TV gde ima seksa, narkomanije i nasilja. To se sve prezentuje i u online i pisanim vestima kao da je to hit, kao da se bez toga ne može živeti ...

Online vesti se nalaze na internetu, ali da li su sve online vesti baš prave i istinite ?

Iskustva su podeljena ipak. Jedni kažu da su današnje vesti prepisane od ovoga  ili onoga a ovi drugi uzvraćaju da su ovi prvi to isto prepisali od njih. Znači više nema urednika već prepisivača.

Kome verovati ?

Koje su najbolje vesti u Srbiji  i kome verovati ?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
0 odgovora 381 pregleda
postavljeno Dec 16, 2017 u Društvo od moderna veza
+1 ocena
0 odgovora 258 pregleda
postavljeno Jul 1, 2020 u Društvo od Somborac
+1 ocena
4 odgovora 1.3k pregleda
...