Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
0 glasa/ova
10 pregleda 0 0
Fiat Punto je definitivno najbolji auto ako   se gleda odnos cena/kvalitet. U vlasnistvu posedujem vise automobila ali mi je Punto ipak najdraži!

Da li je problem u tome što su italijani vrhunski dizajneri pa i majstori i umetnici, ne znam ali lada žigoli, fiat tristać, pezejac, peglica doduše poljski fiat, alfa mit, alfa 147, lancia y, sve to sam isprobao ali pazite, bez preterivanja … fiat punto mi je najbolji od svih !

Oprema koju koristim je Dynamic, dakle ništa vrhunski a opet sve to radi posao kao da je u pitanju top klasa. Naravno, održavanje auta je bitno, a ja baš vodim računa o autima i ne sme se desiti da je nešto neispravno, ogrebano … itd.

Kupio sam preko oglasa polovan fiat punto 2010 godiste, delovi za njega su uglavnom isti sto i za Zastava 10.

Nisam se pokajao. Jeftino održavanje, jeftini delovi, a i mnogo toga sami mozete popraviti u fazonu “sam svoj majstor”. Ma lako je sve i jednostavno.
u Automobili od | 10 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
4 odgovora
postavljeno Avg 23, 2017 u Automobili od Fantastični (220 poena) | 2,965 pregleda
+30 glasa/ova
16 odgovora
+1 glas
0 odgovora
postavljeno Dec 6, 2019 u Saobraćaj od Milan Jovanovic | 366 pregleda
304 pitanja
788 odgovora
855 komentara
214 korisnika