0 ocene
68 pregleda
od

Iskustvo se seli na jedno dobro i sigurno mesto ! Izvan gradske gužve, van svakodnevnih gluposti koje opterećuju mozak.

Većina nas želi beg van grada, van Beograda, ali opet tu negde blizu da možemo za čas da skoknemo do grada ako nešto zatreba.

Kupovina kuće pored Dunava ili Save je super izbor ali to ne mogu sebi priuštiti svi. Možda i mogu ali je potrebno da se uloži baš dosta. A ulaganje i jeste stavka koja je bitna koliko i džep koji diktira raspon odnosno mogućnost ili što bi smo rekli ... kupujem od do, cena od do, lokacija od do.

Nije u pitanju proaje nekretnine nije ni kupovina nekrtetnine ... nije ni online prodaja, niti online turizam, online blablabla ... ništa od toga ...

Neki novi stari SEO majstori žele da se presele vrlo blizu Beograda i da odande nastave da rade ... jer puni džepovi para a niko nigde ne radi, to uopšte nije dobar odnos niti reprezentativno za ulagače.

Iskustvo ostaje stalno online

Portal "Moje iskustvo"  koji do sada znate unazad deceniju i više, neće prestati da postoji ali će postati nešto novo. Neko novo online mesto koje će sva iskustva pretočiti u korisne stvari ... ne, ne kažemo "korisne stvari . rs", ne, korisno može biti sve što pametni ljudi pretvore u zaista korisno da to nešto ima neku vrednost ne samo trenutno nego za stalno.

Šta novo ima ?

Upravo zbog toga, rešili smo da vam predstavimo potpuno novi koncept druženja i saradnje u kojoj bi ste vi direktno imali neku korist preko nas. Mi smo dakle samo mali posrednik ili karika u celoj priči ...

Nadamo se da ste se vakcinisali bilo kojom vakcinom, i da ste negativni na virus a pozitivni na život !

Nadamo se da će vam se svideti nešto novo!

Moje iskustvo

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 2.5k pregleda
+2 ocene
5 odgovora 10.5k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 310 pregleda
...