menu search
brightness_auto
more_vert

Iskustvo se seli na jedno dobro i sigurno mesto ! Izvan gradske gužve, van svakodnevnih gluposti koje opterećuju mozak.

Većina nas želi beg van grada, van Beograda, ali opet tu negde blizu da možemo za čas da skoknemo do grada ako nešto zatreba.

Kupovina kuće pored Dunava ili Save je super izbor ali to ne mogu sebi priuštiti svi. Možda i mogu ali je potrebno da se uloži baš dosta. A ulaganje i jeste stavka koja je bitna koliko i džep koji diktira raspon odnosno mogućnost ili što bi smo rekli ... kupujem od do, cena od do, lokacija od do.

Nije u pitanju proaje nekretnine nije ni kupovina nekrtetnine ... nije ni online prodaja, niti online turizam, online blablabla ... ništa od toga ...

Neki novi stari SEO majstori žele da se presele vrlo blizu Beograda i da odande nastave da rade ... jer puni džepovi para a niko nigde ne radi, to uopšte nije dobar odnos niti reprezentativno za ulagače.

Iskustvo ostaje stalno online

Portal "Moje iskustvo"  koji do sada znate unazad deceniju i više, neće prestati da postoji ali će postati nešto novo. Neko novo online mesto koje će sva iskustva pretočiti u korisne stvari ... ne, ne kažemo "korisne stvari . rs", ne, korisno može biti sve što pametni ljudi pretvore u zaista korisno da to nešto ima neku vrednost ne samo trenutno nego za stalno.

Šta novo ima ?

Upravo zbog toga, rešili smo da vam predstavimo potpuno novi koncept druženja i saradnje u kojoj bi ste vi direktno imali neku korist preko nas. Mi smo dakle samo mali posrednik ili karika u celoj priči ...

Nadamo se da će vam se svideti nešto novo!

Moje iskustvo

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
...