+1 ocena
301 pregleda
u Internet od
ponovo tagovano od
Imam čudan problem sa internetom jer on prestaje sa radom nakon 10 minuta. Konektujem se korektno na svoju WiFi mrežu, sve je ok sa laptopom, jer znam pošto sam u roku od mesec dana promenio 3 laptopa i isti problem se javlja. SBB je u pitanju, kanal 11 kažu mnogo je zagušen.

Konektovan sam i preko mobilnog iPhone X i isto se dešava ... nema interneta ili vrti kružić do iznemoglosti samo da otvori Google.rs

Zvao sam SBB i promenili su nešto tamo neki spliter i kažu da radi sada sve ok, ali da, ali ne, ne radi ništa bolje nego pre.

Da li je po vama bolje preći na optik koju nudi Telekom i da li tu nema takvih problema ?

Očekujem vaša iskustva sa telekom optika - mts ... internet flet

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od (16.7k poena)
Koji deo grada je u pitanju ? Morate opet pozvati SBB da se utvrdi zašto nema interneta. Ako vam se laptop ili mogilni telefon "nakače na wi fi" i onda nema interneta, vrlo verovatno je ili problem do rutera ili je negde problem u komunikaciji između rutera i obližnje centrale. U svakom slučaju, to bi trebalo da se lagano reši.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
11 odgovora 16.4k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 987 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.2k pregleda
0 ocene
1 odgovor 594 pregleda
...