+1 ocena
26 pregleda
u Razna iskustva od
Iskustvo koje sam imala posle letovanja na Krfu pa ubrzo zatim i na Rodosu mi je bas dalo dosta energije. Naime, vidim da se stalno pise kako razne starlete i javne licnosti putuju tamo vamo i super im je jer puno para u dzepu garantuje i dobar provod. Ipak, ja sam skromna cura sa minimalcem mesecno a opet uspem da letujem jednom godisnje u varijanti oko 500 eura. Kako uspem da letujem tako jeftino e pa to je tajna. Mada, podelicu delic mog iskustva kako da letujem jeftino a da nisam bas paradajz turista koga svi provale odmah.

Izbor smestaja, vrlo bitna stavka. Jeftino ne bas studio u kome delim kupatilo sa susedom. Klasična grčka soba za srbe … ta mi je omiljena. U njoj sam riba najbolja na ostrvu jer sam sama odabrala najbolji smestaj u grckoj da se zadovoljim konacno posle svih gluposti u zivotu.

Iskustvo posle online iskustva

Radovala sam se letovanju na Kritu. Krit nudi posebno uzivanje i to je zaista neponovljivo iskustvo. Nema boljeg mesta za letovanje od Krita. Potpisujem.

Letovanje na Nearoda prsten taj i  taj, ma, uzas. Cim iz makedonije udjete u grcku, levo ce vas voditi u Solun a desno ka Paralija … e upravo moje iskustvo je tu podeljeno.

Paralija je super, najbolje za letovanje porodično.

Prstenovi su još bolja opcija za sve koji žele nešto više.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 64 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 240 pregleda
postavljeno Dec 21, 2019 u Razna iskustva od anonimno
0 ocene
0 odgovora 342 pregleda
postavljeno Mar 9, 2019 u Razna iskustva od Jelena G
+2 ocene
19 odgovora 4.6k pregleda
postavljeno Sep 28, 2018 u Razna iskustva od Miroslav
...