+1 ocena
222 pregleda
u Razna iskustva od
Iskustvo koje sam imala posle letovanja na Krfu pa ubrzo zatim i na Rodosu mi je bas dalo dosta energije. Naime, vidim da se stalno pise kako razne starlete i javne licnosti putuju tamo vamo i super im je jer puno para u dzepu garantuje i dobar provod. Ipak, ja sam skromna cura sa minimalcem mesecno a opet uspem da letujem jednom godisnje u varijanti oko 500 eura. Kako uspem da letujem tako jeftino e pa to je tajna. Mada, podelicu delic mog iskustva kako da letujem jeftino a da nisam bas paradajz turista koga svi provale odmah.

Izbor smestaja, vrlo bitna stavka. Jeftino ne bas studio u kome delim kupatilo sa susedom. Klasična grčka soba za srbe … ta mi je omiljena. U njoj sam riba najbolja na ostrvu jer sam sama odabrala najbolji smestaj u grckoj da se zadovoljim konacno posle svih gluposti u zivotu.

Iskustvo posle online iskustva

Radovala sam se letovanju na Kritu. Krit nudi posebno uzivanje i to je zaista neponovljivo iskustvo. Nema boljeg mesta za letovanje od Krita. Potpisujem.

Letovanje na Nearoda prsten taj i  taj, ma, uzas. Cim iz makedonije udjete u grcku, levo ce vas voditi u Solun a desno ka Paralija … e upravo moje iskustvo je tu podeljeno.

Paralija je super, najbolje za letovanje porodično.

Prstenovi su još bolja opcija za sve koji žele nešto više.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

223 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 472 pregleda
postavljeno Dec 21, 2019 u Razna iskustva od anonimno
0 ocene
0 odgovora 515 pregleda
postavljeno Mar 9, 2019 u Razna iskustva od Jelena G
+2 ocene
19 odgovora 5.6k pregleda
postavljeno Sep 28, 2018 u Razna iskustva od Miroslav
+2 ocene
67 odgovora 37.8k pregleda
...