menu search
brightness_auto
more_vert
Iskustvo koje sam imala posle letovanja na Krfu pa ubrzo zatim i na Rodosu mi je bas dalo dosta energije. Naime, vidim da se stalno pise kako razne starlete i javne licnosti putuju tamo vamo i super im je jer puno para u dzepu garantuje i dobar provod. Ipak, ja sam skromna cura sa minimalcem mesecno a opet uspem da letujem jednom godisnje u varijanti oko 500 eura. Kako uspem da letujem tako jeftino e pa to je tajna. Mada, podelicu delic mog iskustva kako da letujem jeftino a da nisam bas paradajz turista koga svi provale odmah.

Izbor smestaja, vrlo bitna stavka. Jeftino ne bas studio u kome delim kupatilo sa susedom. Klasična grčka soba za srbe … ta mi je omiljena. U njoj sam riba najbolja na ostrvu jer sam sama odabrala najbolji smestaj u grckoj da se zadovoljim konacno posle svih gluposti u zivotu.

Iskustvo posle online iskustva

Radovala sam se letovanju na Kritu. Krit nudi posebno uzivanje i to je zaista neponovljivo iskustvo. Nema boljeg mesta za letovanje od Krita. Potpisujem.

Letovanje na Nearoda prsten taj i  taj, ma, uzas. Cim iz makedonije udjete u grcku, levo ce vas voditi u Solun a desno ka Paralija … e upravo moje iskustvo je tu podeljeno.

Paralija je super, najbolje za letovanje porodično.

Prstenovi su još bolja opcija za sve koji žele nešto više.
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

230 korisnika

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
19 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
67 odgovora
...