+1 ocena
3.3k pregleda
u Sam svoj majstor od
izmenjeno

Poštovani, vidim da ima raznih iskustava ovde na forumu i dosta konkretnih odgovora sam pronasao sto mi je drago. Ja imam takodje jedan mali problem a to je - ne mogu nigde u Beogradu da nadjem da kupim rozetne za luster. Moj luster je starinski i nema original svoju rozetnu.

Ja za pravo trazim rozetne koje idu na plafon, one koje pokrivaju cev ili lanac odnosno kabl na plafonu.

Bilo da je pvc ili alu rozetna, drvena, bilo kakva samo da zavrsi posao i da je ofarbam u boji . Mozda vi imate bolji predlog ali koliko znam stari pa i novi lusteri i svetiljke imaju te rozetne. Inace sam isao u vise radnji i farbare i gvozdjare i  nigde nema. Jedino sto sam nasao je bilo nesto nalik rozetnama ali od mesinga i debelo kao piksla.

rozetnaPrimer takve jedne bronzane - mesingane rozetne koju imam sam postavio na fotografiji cisto da se zna na sta mislim.

Online shopovi takodje vidim da ne prodaju ovu vrstu robe.

Da li postoji neka prodavnica u beogradu koja prodaje rozetne, tako nesto ili neko ima i zeli da proda reozetne - trebaju mi 10 komada. Hvala

od
+1
Mislim da na pogresnom mestu trazite te delove za rasvetu. dakle, otidjite u bilo koju radnju koja se bavi i prodaje iskljucivo elektromaterijal - rasvetu i naci cete rozetne po zelji i meri !
od
+1
Ima vise radnji u Beogradu a ja sam skoro kupovala rozetne u bblink-u

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od (2.2k poena)

"Rozete" za lustere kao i ostale vrste rozeti mogu biti i od: stiropora, pvc, mesinga... itd. Međutim, klasične rozete kakve vama trebaju, možda mogu da se nađu u nekoj bolje opremljenoj radnji sa elektro-opremom odnosno radnji za rasvetu. Možda možete probati i sledeće: Ako ste primetili, lepe rozete ima za kupatilo, one koje idu oko cevi. Te rozete možete upotrebiti i za vaš luster ali bi ih verovatno trebalo ofarbati jer su najčešće metalik boje.

od

Rozetne se mogu naći u ulici Vojvode Šupljikca u Beogradu, negde pri kraju ulice, blizu ul. Bulevar Kralja Aleksandra. Radnja za rasvetu, LED sijalice, lustere, rozetne itd.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
4 odgovora 1.1k pregleda
+1 ocena
4 odgovora 9.0k pregleda
+2 ocene
1 odgovor 1.1k pregleda
...