Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Objavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
+1 ocena
2.5k pregleda

Poštovani, vidim da ima raznih iskustava ovde na forumu i dosta konkretnih odgovora sam pronasao sto mi je drago. Ja imam takodje jedan mali problem a to je - ne mogu nigde u Beogradu da nadjem da kupim rozetne za luster. Moj luster je starinski i nema original svoju rozetnu.

Ja za pravo trazim rozetne koje idu na plafon, one koje pokrivaju cev ili lanac odnosno kabl na plafonu.

Bilo da je pvc ili alu rozetna, drvena, bilo kakva samo da zavrsi posao i da je ofarbam u boji . Mozda vi imate bolji predlog ali koliko znam stari pa i novi lusteri i svetiljke imaju te rozetne. Inace sam isao u vise radnji i farbare i gvozdjare i  nigde nema. Jedino sto sam nasao je bilo nesto nalik rozetnama ali od mesinga i debelo kao piksla.

rozetnaPrimer takve jedne bronzane - mesingane rozetne koju imam sam postavio na fotografiji cisto da se zna na sta mislim.

Online shopovi takodje vidim da ne prodaju ovu vrstu robe.

Da li postoji neka prodavnica u beogradu koja prodaje rozetne, tako nesto ili neko ima i zeli da proda reozetne - trebaju mi 10 komada. Hvala

u Sam svoj majstor od
izmenjeno | 2.5k pregleda
+1
Mislim da na pogresnom mestu trazite te delove za rasvetu. dakle, otidjite u bilo koju radnju koja se bavi i prodaje iskljucivo elektromaterijal - rasvetu i naci cete rozetne po zelji i meri !
+1
Ima vise radnji u Beogradu a ja sam skoro kupovala rozetne u bblinku a sajt je http://www.bblink.rs/sr/rasveta/c97_rasveta/s43_rozetne/p1653_rozetna-yd808-4-w-b/

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 ocene

"Rozete" za lustere kao i ostale vrste rozeti mogu biti i od: stiropora, pvc, mesinga... itd. Međutim, klasične rozete kakve vama trebaju, možda mogu da se nađu u nekoj bolje opremljenoj radnji sa elektro-opremom odnosno radnji za rasvetu. Možda možete probati i sledeće: Ako ste primetili, lepe rozete ima za kupatilo, one koje idu oko cevi. Te rozete možete upotrebiti i za vaš luster ali bi ih verovatno trebalo ofarbati jer su najčešće metalik boje.

od (2.2k poena)
0

Rozetne se mogu naći u ulici Vojvode Šupljikca u Beogradu, negde pri kraju ulice, blizu ul. Bulevar Kralja Aleksandra. Radnja za rasvetu, LED sijalice, lustere, rozetne itd.

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
4 odgovora
+2 ocene
0 odgovora
postavljeno Nov 4, 2014 u Foto od Stefan | 682 pregleda
+1 ocena
4 odgovora
postavljeno Avg 23, 2017 u Automobili od Fantastični (220 poena) | 3.0k pregleda
314 pitanja
827 odgovora
863 komentara
218 korisnika