+1 ocena
23.8k pregleda
u Preparati od
ponovo tagovano od

PROVERENO USPEŠAN PREPARAT ZA POVEĆANJE PLODNOSTI KOD MUŠKARACA - SIGURNA PRIPREMA ZA TRUDNOĆU

                                                 DA LI JE  ALFA AKTIV 100 % USPEŠAN ?

Poštovani, planiram da kupim tablete Alfa Aktiv tablete za sterilitet i poboljšanje - lečenje difunkcije. Naime, prijatelj mi je preporučio da ih koristim kako bi povećao broj spermatozoida jer na testovima u Konzilijumu nisam imao niti dovoljan broj sperme niti potrebne parametre. Pošto planiramo da sa suprugom idemo na van telesnu oplodnju VTO, doktorka nam je rekla da spremimo testove i rezultate za to. Naime, sperma treba biti ako ne ali približno 100% ispravna da bi uspela oplodnja (priprema za trudnoću), a kod žene takođe treba da je sve u redu.

 Alfa aktiv kapsule

alfa aktiv kapsuleMoje pitanje je u vezi ovog leka Alfa Aktiva - preparata: Da li je neko od muškaraca koristio alfaaktiv i da li su naknadni rezultati spermogram i spermokultura bili bolji ? Da li treba najpre ići kod urologa na savet i da li nije opasno da se napamet koristi ovaj lek ? Kakva su iskustva sa ovim alaf aktivom ?

Takođe, gledao sam na njihovom sajtu (alfaaktiv.rs) i probao da naručim online ali nisam uspeo. Da li u nekoj apoteci i gde u Beogradu može da se kupi Alfa Aktiv ? Svaki savet kao i objašnjenje u vezi alfa biće dobrodošao. Hvala.

od
ponovo prikazano
+1
Koristim Alfa aktiv tri meseca i mogu vam reci da sam prezadovoljan.Pored toga sto mi se spermogram popravio,fizicki se mnogo bolje osecam,imam vise energije...Nastavio sam da ga pijem do sledece kontrole.Prija mi dosta i nemam zamerki .
od (16.7k poena)
Poštovani, da li je kontrola pokazala pozitivan ishod i poboljšanje nakon uzimanja ovog preparata ? Hvala
od
+1
Evo i ja da se nadovežem na novo iskustvo sa potencijom. Pre upotrebe ovog preparata sam imao loše rezultate (više puta mi se nije radio spermokultura i spermocitogram zbog nedovoljan broj sperme), odnosno kako piše na nalazu nedovoljan broj spermatozoida je problem bio. Onda sam posle godin udana odlucio da probam alfa aktiv a reklamu sam po prvi put čuo na nekom radiju. Malo sam preterao jer sam pio 2 x 2 kapsule dnevno ali nisam osećao da mi smeta. Odučim se nekako da idem ponovo da proverim kakva mi je sperma u privatnoj laboratoriji, i kada mi je na mejl stigao rezultat, gledam i ne mogu da verujem. Morao sam da ih zovem da nisu nešto pogrešili jer je prosto nemoguće da za 20 dana broj sa 0% poraste na 55% ? I uradio sam posle 7 dana još jednu analizu (oko 1400 dinara je kompletna provera spermogram, spermocitogram i spermokultura). . Znači, prestao sam da pijem alfu i posle 7 dana u drugoj laboratoriji nalaz kaže da je 65% !!!

Ne znam kako da bolje opišem da je sasvim delotvoran i ima dejstvo nego ovako kroz rezultat. Zato sam hteo da napišem ovde jer vidim da i drugi imaju slično iskustvo. Sada poručujem još dve kutije i to bi trebalo da ako se pije 1 x dnevno po 2 kapsule traje oko 30 dana. Na uputstvu piše da 2-3 sata pre odnosa može da se popije 4 kapsule odjednom, pa ću i to probati i onda dati novo iskustvo :). Pozdrav svima
od
+1
Da li alfa aktiv zaista poboljšava spermogram ? Jeste li proverili pre i posle upotrebe kakav je efekat ? Planiram da kupim jedno pakovanje radi probe.
od
Gde ima da se kupi
od
+1
Imate u bolje snabdevenim apotekama..video sam i u lilly i dm drogerijama..

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

8 odgovora

0 ocene
od (16.7k poena)
selektovano od
 
Najbolji odgovor

Obzirom da smo dobili veliki broj pohvala za vaš tekst, odlučili smo da odgovorimo i mi pozitivno, jer je i naše iskustvo potvrdilo da Alfa Aktiv deluje i to uspešno ! Kako ?

Najpre, treba ovaj preparat prihvatiti ne samo kao dodatak ishrani već kao regulator nekih osnovnih dešavanja u muškom organizmu. U početku smo svi mi malo skeptični kada uzimamo lek, hoće li pomoći ili neće ?

Međutim, ne treba ni previše očekivati od preparata ovakvog tipa, obzirom da recimo većima muškaraca voli da popije, da ne vodi dovoljno brige o higijeni polnog organa, način ishrane nije na nivou ... itd. U takvim slučajevima, ništa neće znatno uticati na ljudski organizam da se probudi i pokrene osnovne ljudske nagone i potrebe - a tu spada i taj nagon, želja, potreba za reprodukcijom :).

Međutim, ono što smo proverili i što smo pročitali u vašim mejlovima, pokazuje da ste uglavnom svi zadovoljni, neki i prezadovoljni sa ovim preparatom. To nikako nije namerna, direktna reklama niti marketing, već jedan pozitivan stav i iskustvo koje želimo da ovde iznesemo i podelimo sa ostatkom muške populacije koja možda ima problem za koji i ne zna ?

S druge strane, želimo da pohvalimo i AlfaAktiv.Rs tim i podršku koja je uvek dostupna i posao radi profesionalno. Naručivanje je lako, najbrže telefonom i u roku od 1-2 dana se isporučuje preparat.

Trenutno prikupljamo skenirane isečke sa analize spermograma kako bi smo objavili kako i u kojoj meri alfa aktiv poboljšava  spermogram, odnosno spermokulturu i spermocitorgram.

Ubrzo ćemo postaviti najrelevantnije rezultate analize sperme, nakon upotrebe preparata AlfaAktiv.

Vaše lično iskustvo je vrlo korisno za posetioce ovog sajta, jer želimo da svima vama pružimo tačne i potpune informacije.

0 ocene
od (16.7k poena)

alfa aktivPoštovani, ono što je dostupno na sajtu AlfaAktiv.Rs jesu kompletne informacije u vezi pomenutog preparata.

Naručivanje se odvija lako i možete ili da popunite online formular ili da pozovete telefonski.

Ono što je sigurno jeste da ako postoji problem kod muškarca on se manifestuje kroz loš rezultat kod analize sperme (spermogram i spermokultura). Ako nemate dovoljan broj spermatozoida i pokretljivih, ne može se uraditi spermokultura (spermocitogram). To je znak da odete kod svog urologa kako bi se videlo da nije u pitanju neka bakterija ili neki drugi problem. No, da se zadržimo na temi. Takođe na sajtu HerbaSvet.Com piše sledeće:

ALFA AKTIV

Prirodna pomoć za muški sterilitet i erektilnu disfunkciju

 

  1. Alfa Aktiv pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije povećanim protokom krvi u genitalijama i stimulacijom nerava donjeg dela kičmene moždine
  2. pospešuje erekciju
  3. sprečava preranu ejakulaciju
  4. jača libido
  5. pomaže u sazrevanju spermatozoida
  6. povećava pokretljivost spermatozoida
  7. povećava broj spermatozoida

Alfa Aktiv HS sadrži L-karnitin i acetil-L-karnitin, aminokiseline koje pre svega utiču na povećanje pokretljivosti spermatozoida.

L-karnitin je aminokiselina neophodna za normalno funkcionisanje ćelija spermatozoida. On je sastojak seminalne plazme i samih spermatozoida, tako da igra važnu ulogu u sazrevanju spermatozoida i utiče na njihovu pokretljivost.

Ekstrakt damjane (Turnera diffusa L.) pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije jer povećava protok krvi u genitalije i stimuliše nerve donjeg dela kičmene moždine, tako da pospešuje erekciju i otklanja problem preuranjene ejakulacije. Damjana povećava nivo unutrašnje energije tako što jača libido. Sa uspehom se primenjuje kod steriliteta, problema sa prostatom i urinarnih infekcija.

Način upotrebe Alfa Aktiv tablete: Odrasli muškarci - jednu porciju (2 kapsule) popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.

PAKOVANJE: 60 kapsula

CENA: Oko 2000 rsd.

 

Koliko mi imamo informacije iz komšiluka, mnoge žene su koristile Femisan kapi kako bi povećale mogućnost začeća, a konačno evo sada i rešenje da se muškarci dodatno stimulišu kako bi se proces do VTO maksimalno ubrzao i uspešnost oplodnje povećala što više. Inače, ako pitate doktore koji rade vantelesnu oplodnju u raznim privatnim klinikama u BG, dobićete različita mišljenja - neki predlažu vitamine i hormonalne terapije, neki posežu za prirodnim rešenjima. Kada je u pitanju postupak da se dobije dete, jedan novi mladi život svakako zaslužuje da se čovek maksimalno aktivira i isproba sve mogućnosti da se dođe do bebe. Cilj opravdava sredstvo !

Ne bi bilo loše da neko iz iskustva kaže šta misli i da li je koristio tablete za lečenje bilo kog pomenutog problema kod muškaraca.

 

od
Možete Alfa Aktiv tablete poručiti i putem telefona koji je na sajtu +381 11 239 00 86

Šalje se kurirskom službom i stiže vrlo brzo na vašu adresu. Cena 2000 rsd + poštarina.

Moje lično iskustvo je odlično, povećava sigurno broj spermatozoida, pokretljiviji su pa je spermo slika to jest spermogram sa nekih 15% za mesec dana nakon upotrebe alfa aktiva poboljšan na 75% što je veliki uspeh !
od (16.7k poena)
Samo da napomenemo da ima 60 aktivnih Alfa Aktiv tableta i trebalo bi se pridržavati uputstva za primenu. Nije svejedno ako pijete jednu tabletu dnevno ili 3 puta pre jela ili 2 x 2 tablete pre jela kako je preporučeno.
od
+1
Kupio online Alfa Aktiv, popio tako sto sam pio 3 x dnevno po jednu pre jela ... i posle 20 dana sam ostavio spermu na uzorak u Konzilijumu ... sačekao rezultat i nećete verovati. U odnosu na prethodni test sperme , ovaj je 70% bolji !!!

Imam dobru spermu, doduše još uvek nedovoljan broj spermatozoida, ali sada ću poručiti još dve kutije i nastvaljam da pijem redovno ... sve ono što nisu mogli da postignu limun, orasi i med, ako ni spirulina i neki prirodni preparati preporučeni od strane urologa, alfaaktiv je rešio za manje od 20 dana ... zato ga preporučujem svakom muškarcu, bilo da želi veći broj spermatozoida, pokretnih, stabilniji odnos (sex), duže vreme, sposobnost da se održi polni odnos na nivou. Dakle alfa aktiv je srpska šljiva koja bi pomogla čak i afrikancima ! :)
od (16.7k poena)
Poštovani, ovo je odlična vest za sve muškarce !

Da li bi ste mogli da priložite isečak spermogram / spermocitogram / spermokultura,  pre i posle upotrebe alfa aktiva ? Naravno, bez ličnih podataka o vama.  Hvala.
od
Ja i moja supruga smo zajedno tri god i nemamo dece.ja sam bio u privatnu labaratoriju i nemam ni jedan sprematozoid da li bi mi ove tablete pomogle da imamo bar jedno dete.pozdrav svima
0 ocene
od (16.7k poena)

POVEĆANJE BROJA SPERMATOZOIDA

Za povećanje broja spermatozoida i to onih potrebnih (pokretnih) za uspešnu oplodnju, pored upotrebe Alfa Aktiva dobro je primeniti i sledeće:

- Pre svega, ispoštujte preporučenu dozu uzimanja preparata (1 - 2  x dnevno po dve kapsule pre obroka)

- Ujutro i pre spavanja je veoma važno da popijete po 1 aspirin od 100 mg.

- Tečnosti što više, po mogućstvu da to bude hladna voda ili cedevita sok. Izbegavajte vodu iz gradskog vodovoda već kupujte recimo Aqua Una, ili Aqua Viva vodu, Rosa i sl.

- Ujutro i uveče po jedna kašičica meda ili u šolji čaja od nane. Med livadski, još bolje sa saćem.

- Obavezna je (ako nemate partnera)  na svaka dva dana masturbacija.

- Masaža ima blagotvorno dejstvo na pospešivanje muškosti.

Napomena: Pre uzimanja bilo kakvih lekova, posavetujte se lekarom ili farmaceutom.

- Što više jedite jabuke, mandarine, semenke bundeve (golice), kikiriki, orahe

- Skinite gaćice koje vas stežu, spavajte goli ispod prekrivača, ne stežite testise, olabavite sve. Šetajte se po stanu goli kada ste sami. Što više rashlađujte svoj organ za reprodukciju.

Možda deluje malo preterano ali je sve isprobano i provereno daje očekivani rezultat. Sperma je bogatstvo i potrebno ju je negovati i što duže zadržati ispravnom.Neplodnost kod muškarca se javlja zbog neurednog i nezdravog načina života. Pogotovo stres i alkohol (pivo) loše deluju na plodnost.

Uz sve ovo, za samo dve ili tri nedelje ćete imati vrhunsku spermu ! I naravno, alfaaktiv ima u sebi neophodne suplemente, dodatke koje ishranom teško unosimo, te je to razlog da probate sa ovim preparatom da poboljšate svoj spermogram i spermokulturu. Srećno!

od
+1
Pijem umereno, imam redovan sex (da li treba često upražnjavati seks da ili ne ne znam), hranim se zdravo i pored toga ne mogu da postignem minimum broj spermatozoida, jer imam samo 4 na nalazu a i ostalo nije kako treba. Da li bi mi AlfaAktiv pomogao da povećam i poboljšam ovaj broj ?

Analiza:      Rezultat:    Referentna vrednost:

Spermogram #

Izgled: beličast
Zapremina ejakulata    2.5    2-7 ml
Likvefakcija   5                    0-30 min
Viskoznost                          normalna
Koagulacija                          ne
pH  8                                   7,2 - 7,8
Broj spermatozoida/ml   4      20-250 x10^6/ml
Broj spermatozoida/Vol  60     >50 x10^6/Vol
Progresivno pokretnih    35       >25 %
Pokretnih u mestu 5              >10 %
Nepokretnih 60 %
Leukocita 25-40                    U vidnom polju do 15

Spermocitogram #
Normalne forme 37             >60 %
Abnormalne forme 63         <40 %
Glava 10                           <30 %
Vrat 0                                <20 %
Rep 53                              <20 %
od (16.7k poena)
Miloše, ne može da škodi a samo može da pomogne da vam se ove vrednosti poboljšaju. Redovan sex je obavezan kako bi se održao nivo testosterona ali na osnovu vašeg rezultata, morate malo da poradite na sebi, a alkohol pokušajte da izbacite barem dok traje terapija, pa da čisto vidite da li ima efekta i šta je uzrok ?
od
+1
Moram da dam komentar na moje i vaše iskustvo - Pre neki dan sam proverio spermu i posle 1 meseca korišćenja Alfa Aktiv tablete sam popravio sve i sada mogu ući u program za VTO. Nema potrebe da se ustručavamo da kažemo da nešto pomaže - mi muškarci smo manje više pod depresijom i sve to utiče na spermatozoide. Ne može se samo limunom postići efekat. Ne znam kako deluje ovo ali je kako sam ovde pročitao ovaj recept za povećanje broja spermatozoida - pomogao ! Slobodno poručite dve kutije i svakog dana popite po 3 tablete na 8 h, to je provereno da deluje. Hvala vam  !
od
+1
Primetio sam da 10 dana posle korišćenja Alfa Aktiv tablete imam crven penis (sitne crvene tačkice na glaviću). Nisam imao nikakav odnos u međuvremenu. Nisam siguran da li može biti neki problem zbog ovog preparata mada se osećam lepo, i sve je kako treba. Nemam svrab, kažem samo neki osip kao alergija ...
od
+1
Mogu da vam preporučim alfa aktiv jer sam isprobao i deluje dobro na muškarca i to: popravka sperme, povećanje broja spermatozoida, pokretljiviji spermatozoid, više sperme, češća želja za seksom, duži odnos ako se popiju 2-3 tablete 2-3 sata pre odnosa.
od
+1
Preporuka za ALFA AKTIV. Vrlo pouzdan preparat, deluje brzo, ne nešto preterano kao vijagra, cialis i kamagra, to nije preparat tog tipa i nije za poboljšanje potencije kod muškarca. Nije to ni titan gel ili već šta se sve reklamira na internetu. ALFA AKTIV je po meni lek i prva pomoć za muške probleme to jest kada sperma nije dobra, kada nema dovoljno pokretljivih spermataozoida, pomaže kada treba da se poboljša spermogram i uopšte kvalitet sperme. Za ostalo ne znam kako deluje. SVe pohvale za moje iskustvo sajt i ovaj članak i iskustva da se nauči nešto korisno i iznese mišljenje.
+1 ocena
od
Meni je Alfa dosta pomogla,cak i najvise od svih silnih preparata na trzistu.Povecao mi se dosta broj spermatoxoida  a i pokretljivost.Osecam vise energije i javim libido.Sto se mog iskustva tice,sve najpozitivnije i Za svaku preporuku.
+1 ocena
od
Kao neko ko ima slican problem - jedna sugestija. Mislim da se vise isplati kupiti pojedinacne sastojke. Sve osim ove biljke moze da se nadje pojedinacno i to u vecim dozama pa ispadne jeftinije. (Mozda moze i damiana ili kako se vec zove (vidi sastav) da se kupi ali nisam siguran.)
od
Iz iskustva kazen da probate alfu,pa posle date misljenje.Vise manje,sastav je svima poznat sem damjane,verovatno je pojedinacne sastojke vecina nas i koristila.Upravo je sustina u razmeri i kombinaciji,a dok sve kupis doci ces na isto.
0 ocene
od

Znam samo da nam je Alfa Aktiv preparat donela prvo dete ! Nekako sam bio ubeđen da mi pomaže jer u više navrata sam proveravao moj spermogram koji je trebao biti idealan da bi se u Pragu obavile ostale radnje na veštačkoj oplodnji. Sperma je trebala biti minimum 80% što sam uspeo da korigujem pomoću Alfa Aktiv-a, limuna, orasi+med, C vitamin sam uzimao tablete po jednu dnevno i moram reći da sam pazio na to da unosim alkohol odnosno minimalno u toku dana. Moj spermogram pre upotrebe Alfa aktiva je bio na 20% ... kada sam posle mesec dana proverio u Konzilijum laboratoriji bio je 75% ... posle mesec dana, nastavio sam da pijem na 8 sati po jednu Alfa A tabletu ... i u Pragu su mi na testu dali 80%, što je automatski bilo vrh za dalji posao ... jajne ćelije su oplođene uspešno, vrlo kvalitetan materijal ... pa sam napisao tamo u njihovoj arhivi moje iskustvo i kako sam poboljšao spermogram. Ne bih da hvalim preterano ništa ali mislim da sve dolazi iz glave i mora se misliti pozitivno. Želim da pohvalim ljude koji rade u Alfa Aktiv firmi koje kada sam zvao na telefon i rekao da sam prezadovoljan zato što su mi rezultati sa analiza sperme odlični poslali kao poklon 1 kutiju AlfaAktiva. Bio sam zaista presrećan zbog toga što neko bar u ovoj zemlji zna i vidi i ceni pozitivan feedback, povratnu informaciju ... a to samo potvrđuje da ima dobrih ljudi koji žele da pomognu.

Zahvaljujući Alfa Aktiv tabletama ... na svet je došao jedan, dugo očekivani dečak !

+1 ocena
od
Informer piše da je alfa aktiv opasan po zdravlje, da li je to istina ?

Ja sam popio 3 kutije za 3 meseca (2 kapsule dnevno), i mogu reći da mi je pomogao da povratim broj spermatozoida i da moja žena zatrudni. Ne znam da li sada treba da brinem ili je ta štetnost po srce povezana sa većom količinom ?
od (16.7k poena)
Poštovani, kada koristite Alfa Aktiv nemojte čitati informer da ste ne bi ste nervirali ... inače, slobodno proverite zvaničnu stranicu odnosno sajt Alfa Aktiv i videćete šta oni kažu na sve to. Verovatno je određena količina za izvoz sadržala nešto što je iskorišćeno za manipulaciju a inače i sami možemo videti da je aaktiv dobio licencu i dozvolu od ministarstva zdravlja RS. Opušteno.
0 ocene
od

Ako se ne varam, meni je alfa aktiv pomogao da malo smrsam. Mozda ne utice na mrsavljenje direktno ali sam ja imao vecu zelju za odnosom plus vise energije koju sam redukovao voznjom bicikle. Tacno je da povecava broj spermatozoida i sperma je kvalitetnija sto je vazno kod van telesne ... tu je 100% najbolji

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

361 pitanja

973 odgovora

942 komentara

223 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 5.0k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 498 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 3.2k pregleda
+1 ocena
7 odgovora 3.0k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.1k pregleda
...