Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
1,006 pregleda 1 1

U potrazi za sajtovima koji pored opcije "besplatan download" nude i objašnjenje šta i kako određeni program odnosno, softver radi, naišli smo na DJUTURE.

djuture

Šta znači Djuture = Đuture ? Sigurni smo da većina vas zna šta znači reč"djuture", "ЂУТУРЕ" je zapravo reč turskog porekla (götürü) i znači sve, ujedno, iscelo ... itd. Primera radi, kada majstori pogađaju posao, oni mogu posao uzeti u djuture, što znači da neće posebno naplaćivati zidanje, malterisanje i krečenje. Tako smo i zaključili da je sajt "djuture.com" web mesto na kome se može pronaći baš sve.

Naime, veb sajt "djuture.com" postoji skoro više od deceniju i za to vreme je izgradio zavidnu bazu programa, tutorijala, korisnih saveta i zato je morao doći na našu listu uvaženih i preporučenih sajtova.

Davne 2003  godine Đuture sajt je pisao tekstove i članke koji su bili citirani na mnogo portala u to vreme (web portali link). Oko 2007 godine se posle dužeg rvanja sa hosting provajderima uspeo izboriti za svoju poziciju. U to vreme je OKLOP hosting u Srbiji bio dominantan pa je veći broj sajtova bio oštećen od strane hosting provajdera iz Beograda koji je kasnije ugašen.

Djuture.com je prvobitno bio isključivo portal na kome su se mogli preuzeti klipart-ovi, zanimljive sličice i grafike, pozadine za mobilne telefone, kao i linkovi ka korisnim sajtovima za free download.

Danas se na Djuture mogu pronaći "Najbolji besplatni programi za download", korisni saveti za računare, kao  i internet Forum "Samo Urbano": smešni klipovi, korisni pc saveti, podešavanje sistema, antivirusna zaštita, Windows trikovi, zanimljivosti, stripovi, aforizmi, download, za svakoga po nešto ...itd. Ono što je važno je da je sajt na srpskom jeziku a za svaki program postoji detaljno objašnjenje ili savet kako se isti koristi.

Sve u svemu, cilj nam je bio da ovim malim tekstom damo svoj mali doprinos i ukažemo na zanimljiv i koristan web sajt !

u Download-Skidanje programa od (12,970 poena) | 1,006 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 glasa/ova
0
Besplatni programi na Djuture, puno korisnih iskustava, pc programi, igrice, saveti ... ovaj sajt djuture je savim super ! Verovatno ima mnogo sličnih koje ne možemo naći tako lako na gugl pretrazi a svaki link para vredi. Sve pohvale.
od

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Dec 31, 2020 u Nekretnine, stanovi, kuće od Nenad | 24 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Sep 30, 2020 u Travel - putovanje od anonimno | 38 pregleda
+1 glas
2 odgovora
289 pitanja
758 odgovora
853 komentara
219 korisnika