menu search
brightness_auto
more_vert

Jeftine avionske karte su sve traženije. Ušteda za avionsku kartu može značajno spasiti budžet planiran za letovanje ili zimovanje. Nezamislivo je u današnje vreme putovati autobusom po Evropi. Čekanje na graničnim prelazima, defekti na putu i autobusu sve više odvraćaju putnike od ove vrste prevoza i navode na udoban gospodski let avionom. Jeftine avio karte sve više utiču na brži i bolji izbor putovanja.

Recimo, nezaobilazno je na prvo mesto staviti cenu od samo "80 eura povratna avionska karta do Minhena" uz odličnu uslugu  Wizz Air (Viz Er) kompanije ! Ovo je iz ličnog iskustva za posetu Oktobar Festa 2013 - naime, nešto ranija rezervacija povratne karte (60 dana pre)  je ispala toliko jeftina da je neozbiljno napisati cenu koliko košta.

Wizz Air pokriva samo Evropu, ali je cena avionske karte definitivno najkonkurentnija. Ako ste u planu da posetite gradove u Nemačkoj, ili recimo posetite čuveni Minhenski Oktobar Fest (Oktober Fest), povratna karta će vas mnogo manje koštati ako je rezervišete recimo u julu mesecu. Dakle, barem dva meseca ranije, rezervacija vam stvara uštedu od neverovatnih 50 %. Naravno, letećete samo do Memingema, a do Minhena će te taksijem ili autobusom putovati preostalih 100 km. Cena je oko 20 eura. Iskustvo sa Wizz Air avio uslugama je pozitivno i na nivou.

Naravno, i za sve ostale destinacije Wizz Air ima odlične ponude i cene avio karata. Međutim, važno je znati da Wizz AIr iz Beograda ima letove samo do sledećih destinacija:

 1. Ajndhoven (EIN),
 2. Basel Mulhouse (MLH),
 3. Brisel Šarloa (CRL),
 4. Geteborg (GSE),
 5. Dortmund (DTM),
 6. London Luton (LTN),
 7. Malme (MMX),
 8. Memingen (FMM),
 9. Oslo Sandefjord Tor (TRF),
 10. Pariz Bove (BVA),
 11. Stokholm Skavsta (NYO).

Predlažemo vam da, ako ste u Srbiji i u planu ste da putujete avionom, proverite, rezervišete i kupite avionsku kartu u agenciji Filip Travel. Naravno, pre toga pogledajte kako bi izgledao plan vašeg putovanja na web stranici AVIO KARTE .

Takođe, ako želite potpune informacije o ceni obične i povratne karte, polascima i ostalim informacijama, možete direktno posetiti web sajt na adresi WIZZ AIR

jeftine avionske karte wizz air

Kompanija Wizz Air ima veoma ljubazno osoblje. Let sa avionima Wizz Air-a je jako udoban, bogat korisnim informacijama u vidu štampanog materijala i brošura. Ako je u pitanju let sa maksimalnim popustom, a koji ne traje duže od sat i po vremena, neće biti besplatne hrane i pića. Međutim, u svakom momentu će stjuardese i stjuarti biti tu da zadovolje sve potrebe putnika u cilju što udobnijeg leta. Gift šop, ponude hrane i pića po veoma povoljnoj ceni su obavezni i nezaobilazni na svakom letu. Praktikujte da kupujete povratne avionske karte i budite tačni jer vam Wizz Air neće omogućiti promenu zakazanog leta zbog gužve. Naravno, možete to učiniti ali verovatno ne po ceni koju ste prvobitno dobili.

Pre svega, sigurnost i udobnost uz sve navedene profesionalne usluge su razlog više za korišćenje usluga Wizz Air kompanije.

Saveti za putnike koji prvi put lete avionom:

 1. Nije opasno, čak je zanimljivo i uzbudljivo !
 2. Putovanje avionom je iskustvo više koje ćete rado podeliti sa prijateljima.
 3. Udobnost i bezbednost u avionu je zagarantovana.
 4. Nećete ostati gladni ni žedni - ima svega u avionu.
 5. Morate biti skromni i racionalni u vezi prtljaga - nosite samo neophodne stvari sa sobom.
 6. Sedite do prozora kako bi ste videli oblake, zemlju, planine, jezera, more ... to je jedinstveno iskustvo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upamtite da se avion prilikom turbulencije najmanje trese napred, bliže pilotskoj kabini, a najviše u repnom delu. Ne plašite se turbulencije jer je prolazna i piloti znaju kako da je prevaziđu. Privilegija je sedeti blizu pilotske kabine.
 7. Poslušajte kratke savete stjuarta oko pravila ponašanja u avionu.
 8. Vežite se - polećemo !
 9. Poletanje je veoma uzbudljivo - avion postiže punu brzinu za uzletanje i odvaja se od piste. Neće vam biti muka niti teško dok se penjete u oblake. Posle svega 10-ak minuta, čim avion izađe iznad oblaka, pilot će ispraviti avion u skoro horizontalnom položaju i nastavićete let kao da ste u najluksuznijem vozilu. Bićete obavešteni recimo da se trenutno nalazite na  visini od 10.000 metara. Nema razloga za brigu, to je jako bezbedna visina !
 10. Sletanje će vam biti najavljeno. Avion zatim postepeno smanjuje visinu leta i ispušta točkove kako bi bio spreman za ateriranje.
 11. Sledi najpre buka avionskih motora koji će svakako ubrzo zaustaviti avion na pisti,  a potom sledi aplauz kao nagrada kapetanu  i osoblju aviona za bezbedno i udobno putovanje.
 12. Odvežite se na znak kapetana - i polako izađite iz aviona. Očekuje vas prtljag.

Srećan put želi vam MOJE ISKUSTVO !

thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
more_vert
Da li neko ima iskustva sa letovima avio prevoznika "Air Serbia" ? Naime, da li Air Serbia ima sve one linije koje je imao i JAT Ervejz ? Na novom sajtu firme Air Serbia  http://www.airserbia.com/  ima dosta lepih ponuda i promocija. Izgleda da ćemo imati za narednu sezonu (za letovanje) dobre ponude našeg avio prevoznika.
thumb_up_off_alt 1 thumb_down_off_alt 0
more_vert
Sa Etihadom se ne bih šalio :). Imaju mnogo pehova ali kada je reč o srpskim pilotima, mislim da smo dosta dobri i cenjeni u svetu. Let avionom je fenomenalno iskustvo !
thumb_up_off_alt 1 thumb_down_off_alt 0
more_vert
Saveti za nove putnike avionom su vam odlični. Ako možete, ne bi bilo loše da napišete nešto i i pravilima i postupcima kao što su: čekiranje, provera pasoša, merenje prtljaga, težina prtljaga i dozvoljeni prtljag, predaja i preuzimanje kofera na aerodromu, osnovni znaci i slično.
thumb_up_off_alt 1 thumb_down_off_alt 0
more_vert
Da, ili bar da se postavi red vožnje za WizzAir. To bi bilo dobro staviti na forum.
thumb_up_off_alt 0 thumb_down_off_alt 0
more_vert
Pozdrav,
ima ii domaca trazilica jeftinih letova koju priporucujem: http://www.jeftineavio.com
thumb_up_off_alt 0 thumb_down_off_alt 0

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
2 odgovora
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
...