Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
1,040 pregleda 1 1

Čitajući svakodnevno online novine srpske, prosto je providno i jasno da se favorizuju svi okolo osim grčke - a zašto ?

Grčka kažnjava parkiranje na zelenoj površini - pa kažnjava se i u Grockoj kraj Beograda parkiranje i to propisno gde nema ni znaka ni parkirališta jer i taj neki policajac komunalac ne vidi ili vidi za nekoga, a za nekoga ne gde je znak zabranjeno parkiranje. Kažnjivo jeste, dabome svuda gde se ugrožava normalan prolaz pešaka, pa i u grčkoj.

Katastrofa nastaje kada čitamo lažne vesti gde se banalizuje sve i pogrešno se prezentuje bilo šta, da ne kažem izmišljotine se pišu kako bi se iste čitale i neko poverovao u njih ... pa to su online novine - dnevna izdanja, udarne vesti, čim se probudiš odmah ti kažu nemoj da letuješ u grčkoj nego letuj o trošku države u crnoj gori, blizu brate ... pa i na televiziji se isto dešava.

Pročitajte još i Grčka leto 2018

Glupo je zaista što se iskrivljuje slika okruženja jer svuda je bolje nego ovde, i gde god da ste biže vam lepo ... e sad, neko ko je navikao na jonsko more, nikako mu neće prijati ono drugo, a onaj ko više voli kasandra stil, pa da ponese plin u kolima, pa da založi roštilj i da se pokaže deci i ženi kako je baja jer letuje u kolima u kojima se kuvao 12 sati vozeći ... i sam je postao svinjski ražnjić, da ne kažem "pače". Skidam kapu takvim likovima koji trpe cele godine, stipse najobičnije, da bi rizikovali svoj život u toj grčkoj jer tamo vidite kako je opasno sada, grci nas hapse, vraćaju sa granice zbog tablica, zabrana ulaza u grčku je na snazi ... sve protiv grčke ... dok u okruženju cveta letnja sezona, svi su nam otvorili vrata, jedva nas čekaju i neće da nas kažnjavaju jer se znamo ...

Cene letovanja u grčkoj su najpovoljnije. Cena apartmana u grčkoj u predjenju sa većinom u okruženju je niža i konkurentna. Grčka je zemlja u kojoj se svi osećamo bezbedno, smireno, lepo, i odmorimo se onako kako treba.

Nema stresa, nema zezanja ako putujete preko prave agencije a primera radi navešćemo sada samo Filip Travel, Mitos Travel, Argus ... itd.

Ostaje samo nepoznat odgovor na pitanje: Zašto pojedine poznate online novine vrše pljuvačinu na grčku bez ijednog opravdanog razloga ? Koji je motiv ?

u Grčka ostrva od | 1,040 pregleda
   

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 glasa/ova
0

Da li će neko dobro da se provede je individualna stvar. Nekom prija jedno mesto, nekom drugo, većina  voli Grčku, ali neko voli i C Goru, neko Tursku, neko hoće Egipat ili još dalje, vašno je samo dobro se pripremiti gde god išli. E sada da li se vrši antipropaganda za Grčku lično ne verujem, možda neki pojedinci, ali ništa masovno, dokaz je to što skoro svi iz Srbije idu na Grčko More,razlog je to što je najbliža i relativno je jeftina, može da se dođe autom narod je ljubazan i voli nas. 

od

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Dec 16, 2017 u Društvo od moderna veza | 163 pregleda
+1 glas
1 odgovor
271 pitanja
729 odgovora
845 komentara
209 korisnika