Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
0 glasa/ova
178 pregleda 0 0
Ne bih da zloupotrebim ovaj sjajni prostor za komentarisanje i javno iznošenje iskustava pa iz toga razloga pišem u D-molu. Naime, žrtva sam i srećni dobitnik na loto-u u  ljubavi sa poznatom glumicom. Na blic smo se upoznali, tako što smo se sudarili pri ulasku u trolu 29 ... Veza je fenomenalna, dobio sam 7-icu, jer ja sam po njenim rečima ja pravi muškarac za nju ali više Ona za mene, žena koju bih do kraja svog života voleo kao sada. Lepa je tek toliko da ako bih sada postavio njene slike već bilo jasno da će me sutra otkačiti kada pročita da sam zagrizao mamac ili ... ? Ali, malo sam pretraživao po Guglu i pronašao da je ona udata što mi ona nije rekla ... a da li i kako da je ja pitam o tome :(. ?

Moje je pitanje za vas neke iskusnije dase i frajere pa i dame od stila, kako se treba ponašati sa ženskom osobom koja je udata (nema dece) ali želi promenu i želi samnom da bude povremeno za početak ?

Škakljivo je pričati o tome kakvo iskustvo u seksu ima ona ili imam ja, jer nije sve baš u tome već u poštovanju. Ja imam 34 godine a ona 38 godina. Spoj je nevidjeno vrhunski i lep. Znate ono kada vam ama baš sve paše i u vezi je sve kako treba i više od toga.

Problem je moj što sam je zavoleo ali sumnjam da li ona mene voli kao ja nju i kako bi mogao da budem siguran da je to prava veza ?

Da li ima smisla preispitivati i sumnjati tek nakon 5 meseci veze ?  Šta žene žele a da to bude dugotrajno sa naše muške strane ?
u Društvo od | 178 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
0 odgovora
postavljeno Jul 1, 2020 u Društvo od Somborac | 66 pregleda
+1 glas
1 odgovor
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Sep 19, 2019 u Posao od Miki | 282 pregleda
289 pitanja
758 odgovora
853 komentara
219 korisnika