Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
47 pregleda 1 0
Zašto više ne želim da čitam BLIC vesti, zašto sam ogorčen na sve što je laž ili je ižmišljeno a pri tome ne može da se doda komentar na ništa ... čak i ako se registrujem i prijavim, blic mi ne objavljuje komentare?

Pre svega, razumem situaciju da smo svi u istim G do guše  ovde gde živimo. Mada, trebalo bi da toga bude manje. Znate ono kada čovek popizdi, kada ti je dosta svega, kada ti smeta i vlast i okruženje i sve oko tebe, jer pritisak je stalno na tebi - na nama. Možemo da se pretravaramo da nam je ok - ali nije. Znam mnoge kojim je baš sve dobro, dobra plata, redovna primanja, opušten život. Međutim, ja nisam iz tog skupa, nisam mason, nisam ni privrednik koji može da zaposli radnike. Ja sam samo običan čovek.

Zašto me lažete gospodo iz velikih medijskih kuća, zašto me obmanjujete da je sve ovde tako dobro, lepo, da ću živeti kao nemac u nemačkoj za 5-7 godina ? Zašto mi stalno ulivate nadu da će sve u srbiji biti dobro, samo da se malo strpimo ? Zašto je sve u srbiji tako bajno i sjajno i brojke oko ovog virusa covid ilti korona se svakodnevno provlače kao glavna vest ? Zašto me plašite ? Zašto mislite da ste veći od običnog čoveka koji samo želi da normalno živi dok može da živi zdravo i pošteno ?

Usput ne kažem da na blic vesti nisu u redu, treba ih biti ali ajde da malo manje lažete, da manje obmanjujete ljude, da se batalite mahinacija i mainuplacija.

Pazite, sad se odjednom pojaviše i suicidi i razne teme oko samoubistva. To se potencira sve više na TV. Čemu vodi ispiranje mozga ? Isperemo ti mozak svakodnevno na TV, pa ćeš biti građanin u prvom redu za lek koji će ti biti prepisan.

Da li je to cilj i smisao cele kampanje ?

Apolitički sve, ništa na račun vlasti niti na račun medicine ... nek struka radi svoje i biće ok.
u Društvo od | 47 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Dec 16, 2017 u Društvo od moderna veza | 167 pregleda
+1 glas
0 odgovora
+1 glas
3 odgovora
postavljeno Jan 17, 2017 u Web dizajn i SEO od Marko IT,IT bgd | 586 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Avg 11, 2017 u Foto od Danilo | 130 pregleda
275 pitanja
737 odgovora
849 komentara
211 korisnika