+1 ocena
13.7k pregleda
u Prodaja od

Odem juče da produžim svoj MTS paket koji inače produžavam unazad par godina, i do sada sam koristio MIX XL, a sada radnica u LOLA poslovnici kaže da je tome adekvatan paket Omorika 1. Bez obzira što je ceo sistem u MTS-u drpav i katastrofa, džaba fotelje i telefoni i TV, radnici su katastrofa neažurni i neradni ... ma nema veze.

Nekako, pošto sam  imao broj 015 sednem i sačekam 90 minuta, smorim se jer im ne radi sistem ... a zašto im ne radi sistem ? Pa da bi zezali klijente ... produžetak ugovora je kod njih toliko naporan posao da je strađno i gledati kako je potrebno svega 2 minuta da se uz LK potpiše produđetak istog ... ali, sada ima jedna nova caka.

Narode. Ima jedna mala caka i ne bih je nazvao prevara ali je fora da se izbije još 99 dinara mesečno iz džepa na ime interneta. MTS se hvali brzinom interneta, te 3G te 4G, te 5G ... ma ima MTS mogućnosti da vam omogući najbolji internet na telefonu ali malo sutra.

Naime reč je o klasičnoj zabludi da sve što potpišemo tamo kod njih to ostaje, kao i ugovor na1 ili 2 godine.

Mts je krenuo u kampanju da odere narod sa još dodatnih 99 dinara na račun Omorika 1, tako što kada se potpiše ugovor, automatski stiže poruka da ste aktivirali NetLimit dodatak koji vam omogućava da i nakog potrošenih 3 GB koristite internet ali po smanjenoj brzini. Elem, nekada je ma do skoro, to bilo besplatno ... jer što bi mi naplaćivali spori internet ?

E sada se neko pametan pojavio, gde sav svoj talenat ističe kroz to da se ukine taj besplatni spori internet dodatak i da se uvede plaćeni spori internet dodatak i to po ceni od 1 Dinar za 1 Megajt (1 mb/1 din).

Da li smatrate da je ovakvo ponašanje MTS-a razumno i realno ? Smatram da sam obmanut i prevaren i da živim u zemlji u kojoj vladaju nepravda, nemoral i neljudskost.

Da li ste proverili vaše račune, jel sve ok, koliko plaćate račun, zašto vam je uvećan, zašto plaćate visoko račin a ugovor vam je takav kakav je  ?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

4 odgovora

0 ocene
od (16.7k poena)
Poštovani, MTS je korigovao svoje pakete i u ugovorima sada stoje neke druge ponude u odnocu na stare. Recimo, zaista je najpribližnije vašem MIX XL paketu zapravo Omorika 1. Ovaj niži paket vam po pitanju interneta ne bi odgovarao.

Razumemo vas da je nastao problem u vezi sa količinom interneta ali smatramo da se to možda može rešiti tako što se ode do poslovnice MTS-a gde ste i bili za produženje ugovora i da se zahteva korekcija paketa ... nismo sigurni kako to funkcioniše ali smatramo da imate pravo da kao njihov klijent možete tražiti popust, neke dodatne usluge ... itd.
+1 ocena
od
Pa mene je MTS odrao i ukrao mi 2012 dinara u ovoj staroj godini na ime rominga. Naime, koristim MIX XL paket i preko mts aplikacije sam dokupio roaming dodatak od 700 dinara kako bih mogao da pošaljem do 5 sms poruka ili razgovaram 10 minuta .. itd. Bio sam na studijama, nisam koristio telefon uopšte u austriji, uključio sam ga tek kada sam prešao spsko-madjarsku granicu i to je sve, kao i uvek. Ali, MTS Srbija mi je poslao račun na 3900 dinara na mojih 999 koliko sam plaćao kao MIX XL. Ja sam uložio prigovor i odgovorili su mi da je neosnovan prigovor i da moram platiti ... pa naravno platio sam .. .ali MTS više nikada u životu neću koristiti. Smatram da je Telenor daleko korektniji po pitanju ugovora i troškova ... barem nema krađe i lopovluka i obmanjivanja ...
od (16.7k poena)
Isto se desilo većini naših čitalaca ali nismo pokrenuli temu o tome da se može okarakterisati rad mobilnih operatera u srbiji ...

Nazalost, prigovora je mnogo a prigovori na usluge mts, telenor ili vip uglavnom zavrse kao neosnovani ,., jer im se tako moze ... ali videcemo dokle ? :)
0 ocene
od

Omorika paket je zamena za stare pakete koje je mts imao u ponudi. Normalno je da će doći do poskupljenja jer je inflacija u Srbiji u uzlaznoj putanji. Mislim da se u svakom mts paketu korisnik pronađe u skladu sa potrošnjom. Ja recimo imam Omorika 1 paket i sad dobijam 200 min / 10 GB interneta, što mi je sasvim dovoljno za mesec dana. Više trošim mobilni internet nego što zovem i to mi je sve nekih 1.300 dinara. Meni je taj paket najbolji ali nekom ni tri Pančićeve omorike možda ne mogu da dobace ako neracionalno troši minute i net.

0 ocene
od
Na finjaka se cena diže, sve usluge su poskupele ne samo u mts-u već i u Telenoru i VIP-u. Ali, prosto je neverovatno da se non-stop smenjuju paketi i na kvarno korisnici guraju u nepovoljan položaj. Razumem da novi korisnik treba da ima podsticaj da postane klijent mts-a ali kako zadržati postojećeg korisnika ? Očigledno je da njih baš boli ona stvar za stare korisnike i prema tome se ophode sasvim cool. Novogodišnja akcija evo kako izgleda, ništa povoljno a to je sve zato što nije ušao 4 operater pa da malo pomrsi konce monopolu koji se godinama unazad plete kao paukova mreža oko svih nas. Žalosno gde živimo!

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
11 odgovora 16.3k pregleda
0 ocene
1 odgovor 1.1k pregleda
postavljeno Nov 14, 2019 u Automobili od Kurby25
+1 ocena
1 odgovor 1.7k pregleda
...