+1 ocena
1.2k pregleda
u Građevinske usluge od
ponovo tagovano od
Zamenjena stara drvena stolarija i sada oko pvc prozora i vrata ima baš dosta rupa i šliceva na nekim mestima i po 5-6 cm. Unutra sam špaletne obradio rigipsom, knauf ispuna preko mrežice i to je ok. Brine me kako spolja da ispunim rupe oko prozora-čime a da to ne ispuca zbog kuše, sunca i snega ? Kapiram da je bolje koristiti neki lepak pa me zanima koji je najbolji za spoljnu obradu špaletni? Hvala

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Ko je brzi, kornjaca ili zec ? Upisite slovima.
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

2 odgovora

0 ocene
od

Najbolje je koristiti lepak za keramiku recimo Ceresit CM17 ili može i Isomat AK-35 koji u sebi ima vlakna. Možete koristiti i staklenu mrežicu pa preko lepkom a posle sve prefarbate bojom za fasadu. U principu mogu da se koriste svi građevinski lepkovi ali je preporuka da to budu ipak pojačani sa vlaknima kako ne bi pucali vremenom. Ako nije problem postavite neku sliku kako izgledaju otvori i da li su postavljeni komarnici ili ne ?

0 ocene
od
Za ispunu kanala oko pvc stolarije spolja može se koristiti i SIKA lepak ali sam čuo da Baumit ima neki gotov malter sa vlaknima koji se već duže vreme koristi u Nemačkoj i ima dobre osobine da trpi temperaturne promene a nije skup. Gledao sam recimo Mapei koji je po meni najbolji za sanacione i reparacione radove na betonu i malteru spolja, cena ubija za dzak 25 KG traže 3200 din trenutno ... pa ja za te pare imam 2 Ceresita, 4 Isomata ili 3 Sike ... užas. Ne bacajte pare na precenjene lepkove.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

+1 ocena
3 odgovora 5.6k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 2.0k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 6.7k pregleda
0 ocene
1 odgovor 1.7k pregleda
postavljeno Okt 3, 2019 u Građevinske usluge od chernobyl (120 poena)
+1 ocena
0 odgovora 310 pregleda
...