menu search
brightness_auto
more_vert
Dobila sam na poklon 2015 godine Beko mašinu za pranje sudova i radila je par puta. Nisam je koristila od pre korone i danas sam pustila da opere sudove i desila se poplava u kuhinji. Naime, mašina završi skoro sve ali kada treba da izbaci vodu neće i prikazuje neku grešku. Proverila sam crevo i unutar mašine, sve je u redu. Ali vodu sam morala da ručno crpem činijom jer preliva van vrata. Da li se može popraviti ovaj kvar ?
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
more_vert

Najverovatnije je crkla pumpa za vodu koja košta oko 50 eur. E, sad, koliko se isplati popravka beko sudo mašine to već morate pitati majstora za sudo mašinu. Neke sudo mašine su napravljene tako da čim nešto crkne možete samo da date u otpad. Što naravno nije slučaj kada se kupi Siemens, Mielle, Bosch ... itd.

thumb_up_off_alt 0 thumb_down_off_alt 0

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
11 odgovora
thumb_up_off_alt 3 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
2 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
...