menu search
brightness_auto
more_vert

Poštovani, kupio sam novu Fiat multimediju original preko Ebay-a. Sve sam povezao prema uputstvu ali mi konstantno na ekranu prikazuje "lost signal". Bio sam kod auto-električara koji je proverio kako je povezano  kaže da je sve kako treba ali da verovatno ova nova fiat multimedia treba da se ili otključa ili da se ažurira ali da on to ne ume nego da nađem servis za multimedije.

fiat multimedia original

Lost signal je u stvari "izgubljen signal" ali kakav signal kada su svi priključci na svom mestu. Kada na mesto nove povežem staru koja ima problem sa naprslim ekranom, sve radi osim dodira ali ne prekida signal.

Da li neko ima iskustvo sa ovim problemom i kako ga rešiti ? Komplikovano mi je da sad vratim nazad i kažem da ne radi a možda je neka sitnica u pitanju ?

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

more_vert
Možete pogledati u multimedia servis na novom beogradu, oni ugrađuju multimedije ali rade i servis. Meni su menjali ekran na Toyota multimediji i vrlo sam zadovoljan. To oko lost signala može biti i daje fabrički loš uređaj.
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
6 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
...