+1 ocena
365 pregleda
u Automobili od

Poštovani, kupio sam novu Fiat multimediju original preko Ebay-a. Sve sam povezao prema uputstvu ali mi konstantno na ekranu prikazuje "lost signal". Bio sam kod auto-električara koji je proverio kako je povezano  kaže da je sve kako treba ali da verovatno ova nova fiat multimedia treba da se ili otključa ili da se ažurira ali da on to ne ume nego da nađem servis za multimedije.

fiat multimedia original

Lost signal je u stvari "izgubljen signal" ali kakav signal kada su svi priključci na svom mestu. Kada na mesto nove povežem staru koja ima problem sa naprslim ekranom, sve radi osim dodira ali ne prekida signal.

Da li neko ima iskustvo sa ovim problemom i kako ga rešiti ? Komplikovano mi je da sad vratim nazad i kažem da ne radi a možda je neka sitnica u pitanju ?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od
Možete pogledati u multimedia servis na novom beogradu, oni ugrađuju multimedije ali rade i servis. Meni su menjali ekran na Toyota multimediji i vrlo sam zadovoljan. To oko lost signala može biti i daje fabrički loš uređaj.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
6 odgovora 1.9k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.2k pregleda
postavljeno Jan 31, 2020 u Automobili od Kurby25
+1 ocena
0 odgovora 698 pregleda
0 ocene
1 odgovor 495 pregleda
postavljeno Feb 24, 2020 u Servis računara od anonimno
0 ocene
1 odgovor 633 pregleda
...